Megérzés, előrelátás, Mi ez, fejleszthető?
Előfordult hogy gondoltam valamire, és bekövetkezett, álom is, volt hogy gondoltam egy személyre, hogy jó lenne látni,hát felszállt a következő megállónál a hévre és oda jött. Volt hogy egy buliban megláttam előre, viszont ezt képekben, és még ilyen sosem volt, csak hogy megéreztem volna valamit....Szoval megláttam, hogy engem vagy a szülinapost leöntik sörrel pár perc múlva, és így is volt, pedig figyelmeztettem a lányt, de mint ha meg sem hallotta volna, vagy nem is látott volna. Szellemnek éreztem magam azokban a percekben. Sokszor dúdolok valamit a fejembe, aztán egyszer csak hangosan, és tesóm is mondja, hogy ő is ezt énekelte. Vagy gondolok egy filmre, pár nap múlva adják a tv-ben. Vagy ha valakivel beszélgetek, előfordul,hogy befejezem a mondatát. Van amikor nincs megérzésem hónapokig, de megint előjött. Mostanában. pl. tegnap átmentem barátaimhoz filmezni. A Képlet c. filmet néztük. Ahol épp a tanárnő órát tartott, és feladatot csináltatott az osztállyal. ' percre rá, mondja, a tanárnő,hogy kéri a papírokat. Ekkor ezt gondoltam magamban: Hát persze, egy filmben nem fogják megvárni a 45 percet a feladatig míg meg nem csinálják. És ebben a percben mondta egyik barátom, hogy egy perc után kérte be a tanárnő a kiadott feladatot...Mondom, filmben nem várják végig a 45 percet, és a csengőt :DDD Vagy valaki gondolt valamire, kimondta hangosan, és mondtam hogy én is erre gondoltam. Vagy anyuhoz lementem 2 napra , és mondta hogy szeretnélek megkérni valamire. Még nem fejezte be a mondatát, de én már közbe vágtam hogy, igen tudom anya, ne álljak szóba a Bandival.... Pedig előtte hónapokig nem találkoztam anyuval, nem együtt élünk... És honnan tudtam volna hogy mire gondol...Egyszer ez nagyon rég volt, anyánál voltam, és ránéztem a fali naptárra, a dátumot néztem és egyszer csak az évszám,mint a digitális óra, úgy váltott vissza egy évvel korábra, majd vissza. Azt hittem képzelődtem, kitudja lehet. Amúgy mindig is érdekeltek a misztikus dolgok,és az ezotéria. Sok ezos könyvet olvastam.
Most anyumat hozom fel. Nem tudom hogy ez örökölhető dolog e. 1.Ő egyszer a volt munkahelyén ránézett a kávés pohárra, és arrébb csúszott pár mm-t. 2.Egyszer elsétált a munkatársa mellett, és mindketten megszólaltak, hogy látom az aurádat. 3. Ment haza munkából,és a szomszéd bácsi kaszált, akinek a fejéből kiállt a kasza. Ezt persze csak anya látta.Rá egy-két hónapra meghalt a bácsi. 4. Ablakból kinézve a szembe levő üres telken volt valami fura dolog, ami tűz szerű volt, táncolt, és nem érintette a földet. Majd eltűnt. Rá pár hétre betörtek anyához és a betörés után újra megjelent az a valami, amit mi anyával földönkívülinek neveztünk el. Nem tudom mennyire képzelhette be ezeket a dolgokat, mert ekkor mikor ezek voltak nem voltam vele, de az enyéimben biztos vagyok,hisz átéltem. Jelenleg most ezek jutnak az eszembe, ha lesz még leírom. 19/L
1) Sem te, sem anyukád nem elmebeteg. (Pontosabban emiatt biztos nem.)
2) Sem te, sem anyukád nem kiválasztott, csak valamivel jobban képes használni azokat a képességeket, amelyekkel kivétel nélkül minden ember rendelkezik.
Anti kicsit rosszul írta.
1) Te is és az anyukád is elmebetegek vagytok. (Pontosan emiatt)
2) Sem te, sem anyukád nem kiválasztott, csak valamivel jobban szerettek álmodozni meg képzelegni, mint a többi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!