Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megérzés, előrelátás, Mi ez,...

Megérzés, előrelátás, Mi ez, fejleszthető?

Figyelt kérdés

Előfordult hogy gondoltam valamire, és bekövetkezett, álom is, volt hogy gondoltam egy személyre, hogy jó lenne látni,hát felszállt a következő megállónál a hévre és oda jött. Volt hogy egy buliban megláttam előre, viszont ezt képekben, és még ilyen sosem volt, csak hogy megéreztem volna valamit....Szoval megláttam, hogy engem vagy a szülinapost leöntik sörrel pár perc múlva, és így is volt, pedig figyelmeztettem a lányt, de mint ha meg sem hallotta volna, vagy nem is látott volna. Szellemnek éreztem magam azokban a percekben. Sokszor dúdolok valamit a fejembe, aztán egyszer csak hangosan, és tesóm is mondja, hogy ő is ezt énekelte. Vagy gondolok egy filmre, pár nap múlva adják a tv-ben. Vagy ha valakivel beszélgetek, előfordul,hogy befejezem a mondatát. Van amikor nincs megérzésem hónapokig, de megint előjött. Mostanában. pl. tegnap átmentem barátaimhoz filmezni. A Képlet c. filmet néztük. Ahol épp a tanárnő órát tartott, és feladatot csináltatott az osztállyal. ' percre rá, mondja, a tanárnő,hogy kéri a papírokat. Ekkor ezt gondoltam magamban: Hát persze, egy filmben nem fogják megvárni a 45 percet a feladatig míg meg nem csinálják. És ebben a percben mondta egyik barátom, hogy egy perc után kérte be a tanárnő a kiadott feladatot...Mondom, filmben nem várják végig a 45 percet, és a csengőt :DDD Vagy valaki gondolt valamire, kimondta hangosan, és mondtam hogy én is erre gondoltam. Vagy anyuhoz lementem 2 napra , és mondta hogy szeretnélek megkérni valamire. Még nem fejezte be a mondatát, de én már közbe vágtam hogy, igen tudom anya, ne álljak szóba a Bandival.... Pedig előtte hónapokig nem találkoztam anyuval, nem együtt élünk... És honnan tudtam volna hogy mire gondol...Egyszer ez nagyon rég volt, anyánál voltam, és ránéztem a fali naptárra, a dátumot néztem és egyszer csak az évszám,mint a digitális óra, úgy váltott vissza egy évvel korábra, majd vissza. Azt hittem képzelődtem, kitudja lehet. Amúgy mindig is érdekeltek a misztikus dolgok,és az ezotéria. Sok ezos könyvet olvastam.

Most anyumat hozom fel. Nem tudom hogy ez örökölhető dolog e. 1.Ő egyszer a volt munkahelyén ránézett a kávés pohárra, és arrébb csúszott pár mm-t. 2.Egyszer elsétált a munkatársa mellett, és mindketten megszólaltak, hogy látom az aurádat. 3. Ment haza munkából,és a szomszéd bácsi kaszált, akinek a fejéből kiállt a kasza. Ezt persze csak anya látta.Rá egy-két hónapra meghalt a bácsi. 4. Ablakból kinézve a szembe levő üres telken volt valami fura dolog, ami tűz szerű volt, táncolt, és nem érintette a földet. Majd eltűnt. Rá pár hétre betörtek anyához és a betörés után újra megjelent az a valami, amit mi anyával földönkívülinek neveztünk el. Nem tudom mennyire képzelhette be ezeket a dolgokat, mert ekkor mikor ezek voltak nem voltam vele, de az enyéimben biztos vagyok,hisz átéltem. Jelenleg most ezek jutnak az eszembe, ha lesz még leírom. 19/L

2012. nov. 3. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
te vagy a kiválasztott.
2012. nov. 3. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Álmodozz csak, nem látod a jövőt, csak a középszerűségedből akarsz kitörni valahogy.
2012. nov. 3. 15:34
 3/12 A kérdező kommentje:
Én nem álmodozom :D csak leírtam a tényeket. És sok mindent még nem is .
2012. nov. 3. 15:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Amúgy egy szóval nem írtam, hogy látom a jövőt, mert akkor minden mást is látnék,nem gondolod ? -.- Nem vagy tisztában a szavak jelentésével
2012. nov. 3. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de egy ilyen leírás után én kétségbe vonom a te és anyukád épelméjűségét...
2012. nov. 3. 16:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Kösz, nem haragszom, fő az őszinteség....
2012. nov. 3. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Te meg nem vagy tisztában a valóság jelentésével, mert a valóságban ilyen nincs, akár te úgy hiszed ,akár nem.
2012. nov. 3. 16:54
 8/12 Antimod ***** válasza:

1) Sem te, sem anyukád nem elmebeteg. (Pontosabban emiatt biztos nem.)

2) Sem te, sem anyukád nem kiválasztott, csak valamivel jobban képes használni azokat a képességeket, amelyekkel kivétel nélkül minden ember rendelkezik.

2012. nov. 3. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Anti kicsit rosszul írta.

1) Te is és az anyukád is elmebetegek vagytok. (Pontosan emiatt)

2) Sem te, sem anyukád nem kiválasztott, csak valamivel jobban szerettek álmodozni meg képzelegni, mint a többi ember.

2012. nov. 3. 18:34
 10/12 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, magunknak azt hogy elmebetegek lennénk, akkor már az elmegyógyintézetben ülnénk te tudatlan!!!!!!!!!!! Igazából pont az ilyen emberek véleménye nem érdekel.Egyébként te még sosem álmodtál valamiről, ami megtörtént rá X napra? Vagy megéreztél volna egy cselekményt ?? Akkor van még mit fejlődnöd. Ajánlom az: Intuíció c. könyvet. ......
2012. nov. 4. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!