Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek ez véget vet egy...

Szerintetek ez véget vet egy barátságnak?

Figyelt kérdés
Sokat foglalkozom az ezotériával, főleg a mágia és a jóslás érdekel, de néha még a szellemek is. Nem csak hogy sokat foglalkozom vele, de engem ez érdekel a legjobban és szeretek is róla sokat beszélni. Azonban van egy barátom, aki hülyeségnek tartja az egészet és nem hisz senkiben. Amikor elkezdek neki erről mesélni, vagy hogy milyen spirituális dolgot csináltam tegnap, akkor kinevet. Régóta vagyunk barátok, de mióta komolyan foglalkozok az ezotériával, már nagyon zavar, hogy hülyeségnek nézi meg nem hiszi el amit mondok. Szerintetek így vége lesz a barátságunknak?

2012. nov. 1. 11:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nos én is nagy hülyeségnek tartom ezt az egész sz@rságot bár bocs....

az én barátnőim i szeretnek ilyen dolgokról beszélni, de olyankor inkább nem figyelek oda :D.

amúgy én nagyon kilógok közülük, utálom a zenét amit szeretnek, mikor nyafognak stb... de mégis barátok vagyunk

szerinte ne beszélj neki többet róla és nem lesz semmi baj :)

2012. nov. 1. 12:27
 12/15 anonim ***** válasza:

hát beszéljetek másról ha zavarja

de mivel szeretsz erről beszélni, valószínűleg könnyen találsz egy barátot aki szeret erről beszélni(pl ezotérikus blogokon)

2012. nov. 1. 13:00
 13/15 anonim válasza:
Ha nem hisz benne, akkor semmiképpen ne erőltesd a témát. Beszélgessetek másról. Mennyi idős vagy?
2012. nov. 1. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Ha a másik nem hisz benne, akkor minek ezzel traktálni? Úgyis süket fülekre talál a fröcsögésed... Akkor meg nem mindegy? Ezzel max. csak el hidegíted magadtól. Lehet, hogy szereted az ezo-t, de aki nem kíváncsi rá, annak nem kell csöpögni róla, és kész, megvédted a barátságot...

2012. nov. 1. 13:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia:) lehet hogy véget ér ez a barátság, de ha próbálnád megmenteni beszélj valami másról:) amúgy én is ezotériával foglalkozok:)
2012. nov. 20. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!