Szerintetek ez véget vet egy barátságnak?
Figyelt kérdés
Sokat foglalkozom az ezotériával, főleg a mágia és a jóslás érdekel, de néha még a szellemek is. Nem csak hogy sokat foglalkozom vele, de engem ez érdekel a legjobban és szeretek is róla sokat beszélni. Azonban van egy barátom, aki hülyeségnek tartja az egészet és nem hisz senkiben. Amikor elkezdek neki erről mesélni, vagy hogy milyen spirituális dolgot csináltam tegnap, akkor kinevet. Régóta vagyunk barátok, de mióta komolyan foglalkozok az ezotériával, már nagyon zavar, hogy hülyeségnek nézi meg nem hiszi el amit mondok. Szerintetek így vége lesz a barátságunknak?2012. nov. 1. 11:35
2/15 anonim válasza:
Meglehet. Próbálj valami másról beszélni, keressetek olyan témát, ami mindkettőtöket érdekel. :)
3/15 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha van egy akármilyen téma ami téged nagyon foglalkoztat, de a barátaidat egyáltalán nem, sőt, hülyeségnek tartják, akkor azoknak a barátságoknak vége lehet bizony... Nekem is ezért nincs most egy barátom sem. Olyasmi érdekel ami egyik régebbi barátomat sem, ami őket érdekli az meg engem nem. (Nem ezotéria, de a lényeg ugyanez, nincs meg a közös érdeklődési kör.)
4/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom elveszíteni a barátságát, de én nagyon szeretek erről beszélni és fontos nekem, ezért zavar ha hülyeségnek tartják.
2012. nov. 1. 11:55
5/15 anonim válasza:
Igen, ha nem hagyod abba azt hogy állandóan az ezotériáról beszélsz. Ha őt nem érdekli, akkor hagyd ezzel a témával, beszéljetek valami másról. Engem is érdekelnek olyan dolgok, amiket a barátnőim nem bírnak, egyszer beszélek arról hogy mi a véleményük róla, s ha látom hogy unják a témát, hülyeségnek hiszik, akkor soha többet nem hozom fel előttük. Egyszer mondtam hogy szerintem léteznek földönkívüliek, mert hihetetlen hogy egyedül legyünk a világegyetemben, ki röhögtek mert hülyeség s többet nem hoztam fel előttük a témát. És még mindig barátok vagyunk.
6/15 anonim válasza:
én is felmondanám veled a barátságot.
7/15 anonim válasza:
Ezoterikus létemre a legjobb barátnőm bigott katolikus.
Működik huszonéve, egyszerűen nem beszélünk arról, ami a másikat zavarja, nem érdekli.
Tiszteletben kell tartanod az ő életfelfogását. Az igazi ezoterikus gondolkodás lényeges eleme éppen ez, mások elfogadása!
Téged zavar az ő hozzáállása, van még mit tanulnod :-)
9/15 anonim válasza:
11:59 vagyok.
Ha szeretsz erről beszélni, akkor a neten keress egy oldalt ahol lehet ilyen dolgokról beszélni/írni. De ha a barátaidnak erről beszélsz mindig, úgy fogják érezni hogy nincs már közös témátok, mert te mindig az ezo dolgokról beszélsz, s tényleg elveszíted őket. Ha érdekel a dolog akkor csináld de a barátaid hagyd ki belőle!
10/15 anonim válasza:
Ha nagyon szeretsz erről beszélni, és nem hisz Ő benne, akkor nagy az esélye annak, hogy igen. Bár ezt meg kellene beszélnetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!