Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha pontosan tudom, hogy ki az...

Ha pontosan tudom, hogy ki az aki negatív, romboló energiákat küld felém, hogyan tudom blokkolni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 27. 22:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kis ütés. Bocs :)
2012. okt. 29. 09:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Mivel a képzelete segítségével küldi azt, amiről azt hiszed, hogy ártani tud neked, bizonyára azt is el tudod hinni, hogy csupán a képzeleted segítségével meg is tudod védeni magad. Bármi jó, amiről azt hiszed, hogy meg tud védeni - ismétlem: azt kell képzelned, hogy ez a valami meg tud védeni.

pl elképzeled a kedvenc színészedet melletted egy karddal, vagy valami kabalát tartasz magadnál minden nap, vagy fénygömböt képzelsz magad köré minden reggel vagy este(speciel ez utóbbira szavazok).

De az is jó, ha simán gondolatban szeretetet küldesz neki - talán ez a legnehezebb.

2012. nov. 6. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!