Ha imátkozok könyörgök Isten hez akkor segíteni fog hogy pl ne legyen intőm? Amúgy is hittanos vagyok szoktam imátkozni!
" De Én inkább a helyedben a magyartanáromhoz imádkoznék."
Így akarta írni az előző, biztos csak elgépelte.
Nem, abban nem segít, hogy ne kapj intőt. Az életed problémáit neked, saját erődből kell megoldanod. Segítséget abban kapsz, hogy ezt végig tudd csinálni, hogy el tudd viselni, hogy kitarts és jobb ember legyél.
Az intőt okkal kapod, tudsz ellene tenni. Ha pedig megkaptad, akkor tanulhatsz belőle.
Az Isten nem nyerő automata.
Nem minden kérésünket teljesíti. (Morus Tamás: "Isten nem büntethetné jobban az embereket, mintha minden kívánságukat teljesítené.")
Isten nyilván pontosan ismeri az iskolai szituációdat, tudja ki volt a hibás, mi lesz a következménye, stb. és hiszem, hogy a neked (hosszútávon) legjobbat segíti. És ez lehet, hogy az, hogy kapsz egy intőt.
De sebaj, tanulhatsz belőle, és máskor ügyesebb lehetsz.
Imádkozz úgy, mintha minden Istenen múlna, és dolgozz úgy, mintha minden rajtad múlna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!