Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogyha az...

Mit jelent az, hogyha az aurám világoszöld?

Figyelt kérdés

2012. okt. 22. 21:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

akkor most leszögezem:

1. Senkinek sincs aurája.

2. Nem láttad sehol.

3. Nincsenek olyanok akik látják az aurát.

2012. okt. 23. 11:09
 22/32 anonim ***** válasza:
60%

Bocsánat, nem akartam rosszat. Nem trollkodni akartam.

Auralátás tényleg nem létezik. Honnan tudom? Onnan, hogy én magam is látom azt, amit a magukat szakértőnek nevező auralátók leírnak. Megvizsgáltam a jelenséget, és ezt bárki maga is megteheti otthon. Ha hosszú ideig nézünk egy egyszínű tárgyat, egyszínű háttérben, akkor a tárgy körvonalánál egy harmadik szín jelenik meg. A kedvetekért leellenőriztem még egyszer, egy piros színű papírollónak a sötétkék asztallapon türkizkék "aurája" volt.

Attól, hogy ez a materialista baromság ilyen egyszerű, ilyen unalmas és száraz, még ez az igazság. Amiért ez engem személyesen zavar, az az, hogy az ebben hívő emberek védtelenekké válnak a többi ezós hülyeséggel szemben is. Engem is megtévesztettek régen ilyesmivel, szégyellem is magamat érte, de higgyétek el, minél korábban jöttök erre rá, annál kevésbé lesz kínos érzés. (Nem mellesleg idő-, rosszabb esetben pénzkidobás.) (u.i. A NASA az infravörös sugárzás érzékelésére fejlesztett ki kamerát, ami szabad szemmel nem látható, de minden melegvérű állat testéből sugárzik.)

Még egyszer mondom: a "térítgetésem" nem rossz szándékú. Nem mondom azt sem, hogy az auralátók rossz szándékúak, csak egyszerűen tévednek, és ezzel hosszú távon bajt okoznak.

2012. okt. 23. 11:46
 23/32 anonim ***** válasza:

ma 02:06: Józsikám... szóval azt mondod, hogy ami nem létezik azt nem is kell tagadni?

Hát ez tény és való, viszont az is közbejátszik itt, hogy a hozzád hasonló ezós zakkantak LÉTEZÖNEK titulálják be ezeket a dolgokat, tehát máris van mit tagadni, megcáfolni.

Gondolkodj legközelebb mielött írsz.

2012. okt. 23. 11:54
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha te magad is lattad akkor miert mondod hogy nincs?:D NIncs ebben semmi kulonos, az embert korulvevo energiamezorol van szo. Merheto, es lathato. Nem kell hozza nagy tudas, barki megtanulhatja latni. Te magad irtad le, hogy latod. Akkor miert nem lehet elfogadni, hogy az bizony ott van? SEmmi misztikusrol nincs szo egyebkent sem.
2012. okt. 23. 12:14
 25/32 anonim ***** válasza:
ES igen, jol irod: mindennek van auraja, meg az ollonak is. HUrraaaaaa :-))) Akkor ezek utan ne ird mar, hogy nincs is. Atyaeg
2012. okt. 23. 12:15
 26/32 anonim ***** válasza:
90%

"Who decided what the colors mean?

Guy Coggins, the inventor of the biofeedback Aura Imaging, based his color interpretations on different electrical measurements. Each color has its corresponding electrical frequency which can be measured. Coggins also was inspired by extensive research and writing by Dr. Max Luscher who has done the most scientific studies on color preference and personality. He was famous for his best selling book, The Luscher Color Test. He was a contemporary of Sigmund Freud and was very popular during the late 1960s."

A tobbi itt:

[link]

2012. okt. 23. 12:18
 27/32 anonim ***** válasza:
56%
Olvassátok már végig, mielőtt pofáztok!
2012. okt. 23. 12:19
 28/32 anonim ***** válasza:
56%
LOL, az aurafotós oldal első bekezdésében: "It does not photograph the actual Aura." Kegyetlen.
2012. okt. 23. 12:21
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért! :D
2012. okt. 23. 18:09
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

"LOL, az aurafotós oldal első bekezdésében: "It does not photograph the actual Aura." Kegyetlen."

En inkbb ezt neveznem kegyetlennek :-) Ugyanis aurabol is van allando, es ami folyamatosan valtozik. Olvasni kene okoska, es jarni a vilagban, kinyitni a kicsi szemedet!! :-))

Bye-bye

2012. okt. 24. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!