Hogyha december 21-én dimenzióváltás lesz, abba tényleg bele lehet őrülni?
Aki kényes rá, beleőrül, aki nem, nem.
Azt nem mondanám, hogy örülök a dimenzióváltásnak (bár még egyet se értem meg, vagy nem tudtam rólA), de nem zavar.
Dimenzióváltás nem létezik.
A negyedik dimenzióba sem léphetünk át, mivel a negyedik dimenzió az idő...
Inkább sokan abba fognak beleőrülni, hogy elhiszik ezt a mesét, úgy rendezik az életüket hogy akkor vége legyen, de miután eljő dec. 22, marad egy doboz gyufa és egy zacskó sz@r. Azt sem tudod mi az a 4. dimenzió, azt sem tudod mit jelent az hogy dimenzió, és az emberek 90%-a sem tudja. Olyan szavakkal dobálóztok aminek nem ismeritek a jelentését. Így könnyű jóslatokba bocsátkozni, mert a tudatlanok nem mérik fel a szavak súlyát. Maradjunk annyiban hogy én sem írok horoszkópokat, és nem jósolok kártyából, mert nem értek hozzá. A hókuszpókusz maradjon meg az Ezotériásoknak, a tudományos hipotéziseket pedig hagyják meg azoknak akik valóban hangsúlyt fektetnek a dolgok megértésére.
Ha bárkit megbántottam, akkor jelzem hogy szándékos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!