Hogyan kell kiejteni a Baphomet szót?
Utolsó: Mi a munkád? Szektavezér?
Amúgy meg ne erölködj.
Szerintem egy önmagát kikiáltó tizenéves spirituális sátánista "főpap" lehet valamelyik fórumukon. :) Legalábbis a tudás hiányából ez látszik, ők hisznek el mindent ami a 'neten van, meg építenek vallást pszeudo-etimológiai katyvaszra.
A Baphomet szónak pedig bármelyik eredeztetését is vizsgálod (akár a latinig mész vissza, akár a héberig, akár a babiloniig), egyik nyelvben sem létezik ilyen kiejtés, hogy "bepjómet". Ez kb. egy modern amerikai szleng-kiejtés lehet.
Kiszólt a lyuk a gödörből. :)
Engem tartasz ostobának, amikor megindokoltam az állításomat, te pedig csak azzal tudsz vagdalkozni, hogy más nem ért hozzá és te vagy az atyaúristen (amit persze ugyancsak nem támasztasz alá semmivel). Ha állítasz valamit, ami ellent mond minden észérvnek, akkor legalább minimális szinten elvárható lenne hogy megindokold. Az nem válasz, hogy "mert csak".
68-as: Az írásából eléggé lesüt, hogy csak egy kiskölyök, aki most azzal akart felvágni, hogy azt hazudja, hogy van munkahelye egyáltalán és ért ehhez :)
Inkább ne eröltesd, úgyse tud elöhozakodni semmivel.
Nem csoda hogy lenézik az ezotériát, hogy ha akik foglalkoznak vele ilyen ostobák...
Gratulálok 68as és Veccő, ti is hozzájárultok az ezotéria hanyatlásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!