Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan kell kiejteni a Baphome...

Hogyan kell kiejteni a Baphomet szót?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 21:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó: Mi a munkád? Szektavezér?

Amúgy meg ne erölködj.

2012. okt. 19. 19:18
 12/39 anonim ***** válasza:

Szerintem egy önmagát kikiáltó tizenéves spirituális sátánista "főpap" lehet valamelyik fórumukon. :) Legalábbis a tudás hiányából ez látszik, ők hisznek el mindent ami a 'neten van, meg építenek vallást pszeudo-etimológiai katyvaszra.

A Baphomet szónak pedig bármelyik eredeztetését is vizsgálod (akár a latinig mész vissza, akár a héberig, akár a babiloniig), egyik nyelvben sem létezik ilyen kiejtés, hogy "bepjómet". Ez kb. egy modern amerikai szleng-kiejtés lehet.

2012. okt. 19. 19:31
 13/39 anonim ***** válasza:
Látszik hogy nem értesz hozzá, de mindegy. Ostobákkal nem vitázom.
2012. okt. 19. 19:50
 14/39 anonim ***** válasza:

Kiszólt a lyuk a gödörből. :)

Engem tartasz ostobának, amikor megindokoltam az állításomat, te pedig csak azzal tudsz vagdalkozni, hogy más nem ért hozzá és te vagy az atyaúristen (amit persze ugyancsak nem támasztasz alá semmivel). Ha állítasz valamit, ami ellent mond minden észérvnek, akkor legalább minimális szinten elvárható lenne hogy megindokold. Az nem válasz, hogy "mert csak".

2012. okt. 19. 19:58
 15/39 anonim ***** válasza:
Minek mondd ellent? Ez csak egy szó, amit az én munkahelyemen rengeteget használnak, te még fogadjunk azt sem tudod mit jelent, szóval erről ennyit.
2012. okt. 19. 20:02
 16/39 anonim ***** válasza:
Megint nagyon okos vagy, na mindegy...
2012. okt. 19. 20:08
 17/39 anonim ***** válasza:
Még mindig várom az érveidet, de látom, hiába. És igen, ezek szerint tényleg tájékozottabb vagyok nálad, örülök hogy végre te is elismerted.
2012. okt. 19. 20:10
 18/39 anonim ***** válasza:

68-as: Az írásából eléggé lesüt, hogy csak egy kiskölyök, aki most azzal akart felvágni, hogy azt hazudja, hogy van munkahelye egyáltalán és ért ehhez :)

Inkább ne eröltesd, úgyse tud elöhozakodni semmivel.

2012. okt. 19. 20:41
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem csoda hogy lenézik az ezotériát, hogy ha akik foglalkoznak vele ilyen ostobák...

Gratulálok 68as és Veccő, ti is hozzájárultok az ezotéria hanyatlásához.

2012. okt. 19. 21:37
 20/39 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
2012. okt. 19. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!