Alvásparalízis közben tapasztaltok-e bármilyen entitást vagy valamilyen "jelenlétet"? Mi történik ekkor veletek, mit éltek át?
Hálás lennék, ha kapnék néhány beszámolót azoktól, akik ilyesmit átéltek/átélnek! -mit éreztek? - mi lehet az oka? van-e valamilyen jelenlét, ami esetleg okozza?
Ha lesz időm, leírom a saját, egyszeri, kb. idevágó esetemet és egy barátom beszámolóját a saját eseteiről.
Nyugodtan írhattok privátban is, ha úgy gondoljátok, hogy nem publikus a mondandótok.
Köszönöm a válaszokat.
köszönöm mindenkinek a válaszát
....
sokan tapasztaltok ilyen jelenségeket, ezek a jelenségek okkal és nem véletlenül keletkeznek
talán ? oldódnak a kötések ???
nem biztos, hogy a testetekkel vagytok azonosak és nem biztos, hogy a testetek az élet és a tudatosságotok forrása
ezek a furcsa, külső alakok mindenesetre nyugtalanítóak
idegen kísérletezés?
közeli lények? akik a negativitásaitokból táplálkoznak?
(ha így van, ne tápláljátok őket)
(világunkban sok a parazita a látható és a külső szemmel nem látható dimenzióban is)
....
ilyen problémáknál az imádság is segíthet (valamilyen szinten)
""Úgy 50-60e éve hódít és nagyban befolyásolja az ember egyedek gondolkodását, képzeletét.""
-talán mióta ezek az idióták atombombákat robbantgatnak
a sötét oldalt negativitásokkal lehet megidézni
igazságtalansággal, hazugsággal, aljassággal, csalással, erőszakkal, képmutatással, hamis kultuszokkal, manipulálással stb.
itt fogom kifejteni az alvásparalízis jelenségét, akit érdekel a téma, kérem nézzen rá!
hozzászólásokat, élménybeszámolókat is szívesen fogadok :
Érdekes a blog, remélem, minél több (és hosszabb) élménybeszámoló lesz benne!
Viszont szerintem mindenképpen alkalmazz komolyabb elválasztásokat és formázást, mert nem mindenhol egyértelmű, mi tartozik egybe, melyik a te hozzászólásod, melyik a beszámoló!
arra lennék még kíváncsi, hogy a Hold fázisaihoz (Holdtölte stb.) kapcsolódik-e az alvásparalízises élményetek,
található-e valamilyen összefüggés a Hold járása és az élményeitek tapasztalása, intenzitása között?
Èn nem vettem észre, hogy köze lenne a holdfázisokhoz. Pedig a hormonális kedvváltozásaimat észrevettem. Pl. minden 20.-21. nap túlérzékeny vagyok, 22-27. túl kedves, 28.29. nap depis. :) Szóval szerintem nekem feltűnt volna, ha köze van a holdciklusokhoz.
/Sansacica/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!