Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 10 éves gyerek láthat szellemet?

10 éves gyerek láthat szellemet?

Figyelt kérdés
Fiam nem mer este, éjszaka a szobájában maradni, mert az íróasztalánál szokott látni egy sötét árnyat. Amikor odanéz a fiam, az egyből eltűnik, ő meg spurizik át hozzánk. Volt, hogy a szobaajtóban látta. Próbáltam neki magyarázni, hogy biztos csak a képzelete, stb...de elgondolkodtam rajta, mi van, ha...? Egyébként új házban lakunk, vagyis mi építettük.
2012. okt. 6. 12:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a magnós dolgot kipróbáljuk...
2012. okt. 7. 07:48
 12/19 anonim ***** válasza:
35%
10 éves gyerek csak úgy látja általában ha nyitva van a 3. szeme.... Én nem próbálnám ki, feldühítheti...
2012. okt. 7. 13:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért hogy tisztán lássa a negyedik szem is kell, de ez egy 10 éves gyereknek már sok.
2012. okt. 7. 14:33
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy láthat! Sőtt, midnen kisgyerek látja őket, de idővel bezárul a 3. szem, mert az "okos felnőttek" elhitetik velük, hogy ha ilyeneket látnak, akkor hülyék, így inkább csukott szemmel járják tovább az élet útját. De vannak olyanok akiknél nyitva marad; ők igenis tovább látják, és nem törvényszerű, hogy ahol szellem van, azt midnenki látja. Nem, csak az látja, aki érzékeny rájuk.
2012. okt. 9. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
18%
Előző, inkább veled hitették el, hogy léteznek szellemek és ezért lettél ostoba.
2012. okt. 9. 15:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Te miért ostobázol le engem úgy, hogy nem is ismersz? Azért, mert én látok olyat, amit te nem? Gratulálok :) Azért mert te nem látod, akkor már tuti, hogy nincs is mi?? Éééén vagyok az ostoba, te szerencsétlen névnélküli :)
2012. okt. 9. 16:53
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert ostobaságokat írsz. A válaszodból megítélve vagy hazudós vagy és aki egy ilyen oldalon név nélkül hazudozik, az ostoba vagy tényleg beképzeled magadnak a szellemeket és akkor azért vagy ostoba. Az utolsó kijelentéseddel pedig te is anélkül formáltál véleményt rólam, hogy ismernél, ezért rád is igaz az első mondatod. Mellesleg arra vagy büszke, hogy látszódik a nickneved? Elárulom, hogy az semmit nem ér, ettől még te is névtelen vagy...
2012. okt. 9. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
en a nev nelkuli jelzovel nem arra utaltam h nem vallalod fel magad csak megszolitas:) es en igen azt elitelem, h te elitelsz engem;) mert ez ne jo, el kene fogadni egymast, es.nem tudom miert olyanhihetetlen h van valami olyan is amit te nem tudsz. szerinted az agyunk legnagyobb reszet, amit.nem tudjuk.mire.van,mire.hasznaljzk? szerinted az csak.ugy van? nemhinnem... deeeeee ez abszolut.hihetetlen.
2012. okt. 9. 22:13
 19/19 anonim válasza:
Igen, láthat!!!Eddig nem nagyon hittem a szellemekben, de mindig is érdekeltek a spirituális dolgok. Mi olyan lakásban lakunk, ahol előttünk egy öreg néni élt, és miután meghalt(nem itthon, kórházban), mi ideköltöztünk. Hiába kórházba halt meg, vannak helyhez kötött, egy bizonyos helyhez ragaszkodó szellemek. Nálunk nem nagyon szokott lenni ilyen furcsa jelenség, nem is látunk szellemeket, de olyan van, hogy pl. az éjszaka közepén leesik a merőkanál a falról, vagy a fürdőszobába a felekasztható tartó leszakad. Egyébként a gyerekek és az állatok sokkal jobban megérzik a spirituális dolgokat, mint a felnőttek, ezért van, hogy a szellem érzékelése, esetlegesen megjelenése előtt (ha az illetőnek van kutyája) kutyaugatás van. Lehet, hogy olyan helyre építettétek a házat, ahol azelőtt másik ház volt, és az illető meghalt, de annyira ragaszkodik a házhoz még mindig, hogy nem bírja elhagyni, ezért visszatér.
2012. okt. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!