10 éves gyerek láthat szellemet?
Figyelt kérdés
Fiam nem mer este, éjszaka a szobájában maradni, mert az íróasztalánál szokott látni egy sötét árnyat. Amikor odanéz a fiam, az egyből eltűnik, ő meg spurizik át hozzánk. Volt, hogy a szobaajtóban látta. Próbáltam neki magyarázni, hogy biztos csak a képzelete, stb...de elgondolkodtam rajta, mi van, ha...? Egyébként új házban lakunk, vagyis mi építettük.2012. okt. 6. 12:59
1/19 anonim válasza:
Nem, a 10 éves még nem, csak a 11 éves, úgyhogy nem szellemet látott.
2/19 anonim válasza:
Szia. Én 10 koromban láttam nagyapámat kijőni a szobából. De az volt a külömbség,hogy aznap volt eltemetve. Ezt el is mondtam anyujéknak,de nem hittek nekem,azt mondták,hogy csak képzelödöm. Rá két napra,a konyhába voltunk vacsi volt,egy csörömpölésre szaladtunk be a szobába,a csillár tört össze,és így nap mint nap egyre gyakrabban történtek hasonló dolgok,hol egy kép esett le a falrol hol a szekrény ajtaja nyilt ki,éjszaka recsegett minden a szobákban,hogy már nem lehetett aludni nyugodtan éjszaka. Ekkor anyumék elmentek egy paphoz és kihivták házatszentelni,engem meg elvittek a temetőbe,hogy bucsúzzam el az öregtől. Minden megszűnt. Úgyhogy higgyjetek neki mert lehet igaza van. Keressetek fel egy papot és szenteljétek ki a házat. Lehet többet nem fogja látni.
3/19 A kérdező kommentje:
Köszi "utolsó"!
2012. okt. 6. 13:30
4/19 anonim válasza:
Ahhoz hogy szellemet látott-e vagy sem mi köze az életkornak??
5/19 anonim válasza:
Valószinüleg csak beképzelte. Ha tényleg szellem lenne a házban annak mindenki által érzékelhető jelei is lennének.
6/19 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam...Köszönöm
2012. okt. 6. 14:19
7/19 anonim válasza:
A 2 vagyok. Az utolsőnak igaza van. A többi családtagnak is kellene látni vagy hallani valamit. Adok egy ötletet,csakhogy megnyugtassátok magatokat. Lehet hülyén fog hangzani de megér egy probát,még hallottam ilyent. Hol látja leggyakrabban a gyerek? Az íróasztalnál igaz? Nos egy magnot kell odatenni üress szalaggal és este bekapcsolni "felvételre" másnap visszalehet hallgatni. Már kutattak mások is így szellemek után és sikerrel. Ha van valami ott akkor azt fogjátok hallani,ha nem is beszédet de idegen nem odatartozó hangok lesznek a kazettán. Én azért utánajárnák a dolognak. Remélem megtaláljátok a választ.
8/19 chrishu válasza:
Nem, nem láthaz mert szellemek nem léteznek
9/19 anonim válasza:
Az csak én voltam, bocs, épp akkor mentem volna ki a házból, de a gyereket nem akartam megijeszteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!