Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek lesz valami...

Szerintetek lesz valami dec.21-én?

Figyelt kérdés
Ufó Invázió,háború,természeti katasztrófák,dimenzióváltás,pólusváltás vagy netán jön a nibirú?
2012. szept. 30. 17:30
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen egyik variáció sem zárható ki,mégis úgy gondolom nem lesz semmi.Ha lesz is armageddon az később lesz...túl direkt lenne a konkrét időben.
2012. szept. 30. 17:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezek így sorban.

De én tudok segíteni, pólus-, és dimenzióváltás elleni berendezésemet még novemberben leszállítom.

Bankszámla számomat privátban elküldöm.

MEGÉRI!

2012. szept. 30. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi, Chuck Norris és a loúvak megmentenek minket.
2012. szept. 30. 17:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen lesz - dec. 21. után 22. fog jönni.
2012. szept. 30. 18:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi? Dimenzióváltás? Ezt most találtad ki... Nibiru: ezós blődség. A többi pedig: nem valószínűbb, mint bármelyik más napon.

Akik annyira bizosak az apokalipszis eljövetelében, kapnak tőlem pénzt dorbézolni. De dec.22-én kamatostul visszakérem. Nem is rossz ötlet, kár, hogy illegális.

2012. szept. 30. 18:05
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Decembe 21. a tél első napja.
2012. szept. 30. 18:13
 7/14 anonim ***** válasza:
98%
Igen lesz, mégpedig vége ennek a sok dec.21-es kérdésnek. VÉÉÉÉGREEEE!!!!
2012. szept. 30. 18:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen lesz valami... pofára esés!

Mert nem tartom valószínűnek, hogy az azonosítatlan repülő tárgyak ellepnek minket, sem azt, hogy csak úgy kitör egy háború, természeti katasztrófákra sem számítok, mert akkor annak lenne előjele, dimenzió és pólusváltás pedig komolytalan ötletek... a Nibiru az pedig nem létezik. Ezt a NASA is kijelentette.

2012. szept. 30. 18:20
 9/14 Mr23 ***** válasza:
100%
Két dolog is lesz az nap! és mindkettő csoda jó! Az egyik a tanév idei utolsó napja, a másik a dolgozó emberek megváltója a péntek! Egyébként ajánlom figyelmedbe a YouTube-on Dumaragu-ra való rákeresést, és ott a Világvége2012 című videót. Abban szerintem elég jól össze van szedve minden. De abból a szempontból ez mindenképpen jó arra, hogy legyen valami okunk Dec. 22 Világvége after party megtartásának, ami kitűnő alkalom egy karácson előtti nagy ivásra (úgy hogy karácsonyig ki is józanodjunk ;) ) Ha viszont ne adj Isten meg tévednék, már úgysem fogja tudni senki sem az arcomba vágni h tévedtem (mivel ugye meghalok).
2012. szept. 30. 18:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Nibiru létezne úgy, ahogy mondják, szabad szemmel látható lenne az égen.
2012. szept. 30. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!