Milyen volt az alvásparalízised? Pontosan hogy történt?
Nekem eddig sok volt a délutáni alvásoknál, aztán meg ha reggel vissza aludtam akkor is. Nagyon megijedtem tőle amikor elkezdődött, mert nem tudtam levegőt venni, zsibbadt mindenem, zúgott a fülem mint a nyavaja... Folyton megpróbáltam megmozdulni meg az állkapcsommal tudtam szórakozni és így magamhoz tértem, eddig soha nem mertem végig csinálni :D
Ma reggel a vihar miatt nagyon korán felriadtam és rá egy órára visszaaludtam és újból előjött.Ma már mondtam magamba, hogy nyugi ez nem veszélyes, csináld végig lehet jó lesz, ne pánikolj!, ugyanúgy zsibbadt mindenem, zúgott a fülem, de most nem mozdítottam meg semmim, hogy mi sül ki ebből..Hát az elején álom volt az álomban,vagyis azt álmodtam hogy fekszem a szobámba, és azt álmodom hogy irányítom az álmaim, utána magamhoz tértem a való életben, és újra vissza estem ebbe az állapotba és közben erősen gondoltam valakire és beszéltem magamhoz hogy nagyon rég láttam és szeretném csak egy pár percre látni Őt...
Hát én ennél csodálatosabbat nem álmodtam még soha, és vele :) Igaz hogy úgy keltem fel hogy még mindig nagyon fáradt vagyok, de mérhetetlenül nagy boldogságban :)
Szóval azt ajánlom hogy ha már kellően sokszor kitapasztaltad, akkor ne félj belevágni mert igen csodás dolgok is kialakulhatnak belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!