Hogyan tudok utána kutatni, vagy menni az előző életeimnek!?
Figyelt kérdés
az az igazság felcsigázta az érdeklődésemet:-)2012. szept. 27. 15:44
11/16 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jó lenne az neked, ha tudnál az előző élteidről. Lehet, hogy igen nagy lelki terheket kellene cipelned egy rossz élet emléke miatt, vagy lelkifurdalást valami gonosz tett miatt. Gondold el, mennyi háború, vérengzés volt a történelemben, ki tudja, nem voltál -e az öldöklők között pl. az első világháborúban vagy bárhol. A lélek tudja ezeket, és annak érdekében választja ki a jelenlegi sorsát, hogy meg tudja tapasztalni, és kiegyenlíteni a hibákat. Törekedj minél jobb lenni, jóindulatú, törekvő, hívő, és akkor legközelebb még előrébb jutsz a lelki fejlődésben.
12/16 anonim válasza:
#11!
Értelek én, de engem ne keverj össze más ezotársaiddal! Nekem csak egy életem van, az épp elég nekem. Nem kell se előző, se következő, mert nem vagyok olyan nagy igényű, lelkem sincs, hogy össze-vissza vándoroljon. Így sokkal egyszerűbb. Van nekem elég megoldandó feladatom, gondom-bajom ebben az életben is. A francnak kellene nekem másik.
13/16 A kérdező kommentje:
de lehet az előző életedd jobb volt mint ez nem tudhatod
2012. szept. 27. 22:06
14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nekem speciel, nem lehetett jobb az előző életem, merthogy nem volt előző életem. És nem lesz következő életem sem. Mert én nem szeretem halmozni az életeket. Mért kell olyan dolgokat rám fogni, amiket soha nem csináltam? Értsd meg: Ártatlan vagyok!
15/16 anonim válasza:
Nekem nagyon sok emléknyomom maradt az egyik előző életemből, ami sok dolgot megmagyaráz ebben az életemben. Ez értendő az életem történéseire is, a körülöttem levő ismerőseimre, kapcsolataimra is, és arra is, ahogy élek. Helyére került sok dolog és egy logikus láncot alkot. Amint módom lesz rá, jelentkezem egy regressziós hipnózisra. Van egy barátom, aki már átesett rajta, azóta rendezettebb a lelki élete, megértett dolgokat, amik az életében nagy kérdések voltak. Hajrá, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!