Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Adnátok ezekre magyarázatot?

Adnátok ezekre magyarázatot?

Figyelt kérdés

1. Emlékszem a nagyimra aki 3 éves koromban meghalt.

2. Néha csak ugy bejön egy kép arról hogy mi lesz a jövôben. Egyszer így készültem fel a matek dogára mert ebben a látomásfélében láttam a kérdéseket. Amiket látok 1-2 heten belül bekövetkeznek

2012. szept. 26. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Kezdődő skizofrénia.
2012. szept. 26. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:

1. Nincs ebben semmi különleges.. én is emlékszem a hasonló koromban elhunyt nagyapámra. Sőt még arról is beugranak emlékképek mikor még babakocsiban voltam.

2. Ez már inkább figyelemreméltó. Milyen arányban vannak a bekövetkezett és a nem bekövetkezett álmaid?

2012. szept. 26. 18:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ugy szokott lenni hogy csak ugy "elbambulok" és akkor beugranak ilyen dolgok
2012. szept. 27. 22:23
 4/5 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező!

1. Ebben tényleg semmi különös nincs. Minden tökéletesen tárolódik az emlékezetünkben, a születésünk pillanatától fogva. Meditációval vagy hipnózissal felszínre is lehet hozni.

2. Ez elég ritka, de nem egyedülálló. Velem gyerekkoromban elég gyakran megtörtént ez. Ami nagyon fontos, hogy az alábbit megértsd:

A jövő nincs előre megírva. Amit látsz, az csak egy lehetőség, ami az adott pillanatban valószínű, mert az események arra tartanak, de nincs kőbe vésve, lehet rajta változtatni. A jövőt a tetteink alakítják, mindennek amit csinálunk van valamennyi behatása a jövőre. Ha feldobsz egy kavicsot, azzal elindítasz egy folyamatot, ami azt fogja eredményezni, hogy a kavics a jövőben le fog esni. Legalábbis, valószínűleg. De addig nem lehetsz benne teljesen biztos hogy bekövetkezik, amíg nem történt meg, sőt, addig változtathatsz rajta. Például elkaphatod a kavicsot mielőtt leesne.

Ha olyasmit látsz, amit nem szeretnél hogy megtörténjen, akkor változtathatsz rajta, ha másfelé irányítod az eseményeket.

Ha pedig olyat, amit nagyon szeretnél, akkor nem szabad ölbe tett kézzel várni hogy bekövetkezzen, hanem ugyanúgy tenned kell érte, csak akkor valósul meg.

A (valódi) jóslás is így működik.

Azzal pedig vigyázz, hogy kivel osztasz meg bármit amit látsz. Ha valaki nincs felkészülve erre, abból baj lehet.

Üdv,

Ezalor

2012. okt. 1. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm szépen! :) esetleg ha tudtok még ilyen tanácsokat megkõszönném
2012. okt. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!