Ki Villas Bela?
Én voltam Villás előadásán,és trénigén.Rossz tapasztalatom volt vele kapcsolatban.Az előadásain szinte mindig ugyanazt szöveget adja elő(ami már gyanús lehet szemfüles embereknek). Az előadásain "felszínes" igazságokat hangoztat.Amit nagy átéléssel és romantikusan mond el.Azért írom a felszínest mert,mindent leegyszerűsít,és sok mindent általánosít.Ami meg való életben nem így van.
A spirituális gyakorlataival kapcsolatban(angyal kommunikáció,pszi sebészet..stb) mindenkit óvatosságra intenék.A gyakorlatok nagy részét könyvekből ollózta össze,vagy egy az egyben azt tanítja,méreg drága pénzért.Amit én elítélek,hiszen ez egyfajta lopás.
Más felől a gyakorlatokat gyorstalpaló módjára adja át,és jóformán szinte nincs is semmilyen kapcsolatban az emberrel.(A lényeg az adomány befizetése)
A gyakorlatok veszélyeiről meg egyáltalán nem beszél.Bizony sokan ütötték már meg a lábukat,vagy ment teljesen tönkre az életük.Amit persze mindig elkendőznek meg letagadnak, hogy ő nekik semmi közük nem volt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!