Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kinek van asztrális lénye?

Kinek van asztrális lénye?

Figyelt kérdés
A barátom ku nyitotta a harmadik szememet azaz tudok rola hogy van asztrális lényem szeretnék asztrális társat keresni (már van) csak még szeretnék.
2012. szept. 22. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Nekem van. Közismertebb nevén képzeletbeli barát.
2012. szept. 22. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy asztrális zsiráfom van ami mindenhova követ, csak szegénynek fingási zavarai vannak és amikor elvittem állatorvoshoz hülyének néztek mert nem vették észre hogy ott állt mellettem.....
2012. szept. 22. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha engedelmeskedik, akkor már humanoid balek lesz.
2012. szept. 22. 17:59
 4/7 A kérdező kommentje:
A harmadik szemem nm látszik te 3. és igazad van van asztrális társ de ne dicsekedj vele mert hülyének néznek (nekem manó van)
2012. szept. 22. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pedig loú.
2012. szept. 22. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én asztrális lényem meg egy reptoid.
2012. szept. 22. 19:42
 7/7 Ezalor ***** válasza:

Kedves kérdező...

Először is, a harmadik szemet nem lehet "kinyitni" - ha nem lenne alapból "nyitva", akkor nem lennél életképes. Az egy chakra vagyis energiaközpont, amin energia áramlik különben halott lennél.

Másodszor mi az hogy "van asztrális lényed"? Tudod egyáltalán mit jelent az hogy "asztrális"? nekem úgy tűnik nem.

A kérdésednek nincs értelme, és utána is értelmetlenségeket beszélsz.

Ezalor

2012. szept. 23. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!