Hogy működik az asztrálszex? Van valakinek tapasztalata esetleg?
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 15:56
1/13 anonim válasza:
Hajjaj, feküdj le az ágyra és várj, rögtön jövök.
Illetve előbb még egy kérdés... lány vagy?
2/13 anonim válasza:
Gondolom olyan, mint a telefonszex, csak a csaló még több hülyeséget beszél.
3/13 anonim válasza:
Húú Hát ez húzós asztrál sex.mi van a normális sex már nem jön be. Minek az neked. Komolyan mondom mi van itt. Amúgy úgy tudom hogy ott ti nem is érintkeztek hanem csak az asztrál kivetülésetek.
4/13 anonim válasza:
Ahhoz be kell jelentkezni kell előbb az asztrálkocsmába ,mert hát ugye a semmiben csak úgy nem lehet szexelni....
6/13 anonim válasza:
Már ilyen is van ?XD Én szívesen kipróbálom veled kérdező :D
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok! (:
Csak minden érdekel az asztrális témával kapcsolatban. Egy ideje próbálkozom az utazással is, de mielőtt ténylegesen megtörténne, gondoltam tájékozódom egy kicsit! Érdekelnek a tapasztalatok is.
2012. szept. 21. 21:20
8/13 anonim válasza:
Én is lány vagyok, de számít ez? Ez asztrálszex, ami ott történik, az az asztrálsíkon marad. Akkor benne vagy? :D
9/13 anonim válasza:
...ha meg mindig igy gondolkozol, akkor sokat kell varnod arra az utazasra!
10/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy "így gondolkodom"? Nem a szex érdekel...csak hallottam erről is, és nem igazán tudom elképzelni a dolgot.
Egyébként a legutóbbi meditálásom során majdnem sikerült! De annyira hirtelen jött az élmény, hogy bevallom kicsit megijedtem, és ezért nem mentem tovább...egyelőre!
2012. szept. 21. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!