Életre lehet valahogyan kelteni tárgyakat?
Az egyik olyan babámat szeretném életre kelteni,amit még a dédim adott nekem(régen az ővé volt) kiváncsi vagyok tudna-e nekem mesélni,hogy milyen volt a didémama kislánykorában.Ehhez kérnék segítséget
L/14
Bizony!!!!
Nem baj,megintt tanultál valamit!(hülye kérdést fölösleges feltenni)
Jézusom! Nagyon gyorsan szólj a szüleidnek és ők majd jó esetben elvisznek egy jobb pszichiáterhez! Ne haragudj de te tényleg nem vagy normális! Nem tudom milyen trauma érhetett vagy milyen pszichés beteséged van de gyorsan tegyél ez ellen valamit és ezt most mindenféle hülyeség nélkül, jó szándékból írom! Te ha 14 évesen ilyeneken gondolkodol, beteg vagy!
14 éves vagy ember, 4 év múlva felnőtt nő, szóval kapd nagyon gyorsan össze magad! A 13 éves uncsim, az óvodás tesóira vigyáz és főz rájuk amikor a szüleik nincsenek otthon, te meg babákat akarsz feléleszteni! A környezeted, hogy tekint rád? Szerinted ez normális?!
Night hawk! Miért ne lehetne már egy 14 éves lánynak "+18-as" gondolata?! Ez mióta világ a világ 14 évesen már a legtermészetesebb! Ne hogy azt mond, hogy 14 évesen te még a barbie babára gerjedtél, felesleges az álszenteskedés!
Maradjunk annyiban, hogy ez legalább olyan súlyos mintha "dugatná" magát, bár ezen nem tudom pontosan mit értessz (nekem speciel 15 évesen volt az "első jól sikerült esetem" és köszönöm szépen, most 18 évesen jól vagyok)!
Mindenesetre fennáll a skrizofrénia veszélye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!