Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Életre lehet valahogyan...

Életre lehet valahogyan kelteni tárgyakat?

Figyelt kérdés

Az egyik olyan babámat szeretném életre kelteni,amit még a dédim adott nekem(régen az ővé volt) kiváncsi vagyok tudna-e nekem mesélni,hogy milyen volt a didémama kislánykorában.Ehhez kérnék segítséget

L/14

2012. szept. 15. 21:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Bizony!!!!

Nem baj,megintt tanultál valamit!(hülye kérdést fölösleges feltenni)

2012. szept. 15. 21:26
 12/29 anonim ***** válasza:
74%

Jézusom! Nagyon gyorsan szólj a szüleidnek és ők majd jó esetben elvisznek egy jobb pszichiáterhez! Ne haragudj de te tényleg nem vagy normális! Nem tudom milyen trauma érhetett vagy milyen pszichés beteséged van de gyorsan tegyél ez ellen valamit és ezt most mindenféle hülyeség nélkül, jó szándékból írom! Te ha 14 évesen ilyeneken gondolkodol, beteg vagy!

14 éves vagy ember, 4 év múlva felnőtt nő, szóval kapd nagyon gyorsan össze magad! A 13 éves uncsim, az óvodás tesóira vigyáz és főz rájuk amikor a szüleik nincsenek otthon, te meg babákat akarsz feléleszteni! A környezeted, hogy tekint rád? Szerinted ez normális?!

Night hawk! Miért ne lehetne már egy 14 éves lánynak "+18-as" gondolata?! Ez mióta világ a világ 14 évesen már a legtermészetesebb! Ne hogy azt mond, hogy 14 évesen te még a barbie babára gerjedtél, felesleges az álszenteskedés!

2012. szept. 15. 22:05
 13/29 anonim ***** válasza:
én csak azt mondom hogy még mindig jobb ez, mintha 14 évesen d.u.g.a.t.j.a meg magát valakivel,mert később az meglátszódna rajta
2012. szept. 15. 22:11
 14/29 anonim ***** válasza:
de ebben a korban már alap dolog a hancúrra gondolni,de már is elveszíteni a szüzességet is az
2012. szept. 15. 22:13
 15/29 anonim ***** válasza:
66%

Maradjunk annyiban, hogy ez legalább olyan súlyos mintha "dugatná" magát, bár ezen nem tudom pontosan mit értessz (nekem speciel 15 évesen volt az "első jól sikerült esetem" és köszönöm szépen, most 18 évesen jól vagyok)!

Mindenesetre fennáll a skrizofrénia veszélye!

2012. szept. 15. 22:17
 16/29 anonim ***** válasza:
Egyetértek, szerintem sem ártana egy pszichiáter.
2012. szept. 15. 22:19
 17/29 anonim ***** válasza:
Szerintem is skrizó vagy! Tényleg nagyon gyorsan szólj a szüleidnek, mielőtt kárt tennél magadban!
2012. szept. 15. 22:22
 18/29 anonim ***** válasza:
Én tiszteletben tartom a hited. Jó egy kicsit elmerengeni ilyen dolgokon. Én pl azon szoktam, hogyha a kutyám beszélni tudna, akkor megkérdezném tőle mit gondol a világról. De sajnos ez nem lehetséges :(
2012. szept. 16. 00:52
 19/29 anonim ***** válasza:
48%
Mi az, hogy; "tiszteletben tartom a hited"?! Egy 14 éves, lassan a felnőtt kor küszöbére érő lány, babákat akar feléleszteni! Itt nincs semmilyen hit! Itt súlyos szellemi vagy lelki sérülések lehetnek, amihez orvos vagy akár gyógyszerek is kellenek!
2012. szept. 16. 01:27
 20/29 anonim ***** válasza:
Te meg nem vagy tisztában mit jelent a skizofrén. Azok lényeket látnak akik beszélnek hozzájuk és rossz dolgokra buzdítják őket... ez a kérdező esetében nem áll fent.
2012. szept. 16. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!