Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt még normális...

Vannak itt még normális ezotéria hívők?

Figyelt kérdés

Elég régen nem jártam itt,és azt tapasztalom,hogy ez a kategória teljesen kifordult magából. Régebben még voltak itt normálisak,akikkel el lehetett erről-arról írogatni,de most már csak a reptoidozás,trollkodás megy. Tudom jól,hogy hülye kérdésre hülye válasz dukál,de akkor is elkeserítő,hogy nem lehet itt semmit kérdezni.

Előre sejtem milyen válaszok fognak érkezni,de azért tényleg kíváncsi vagyok arra,hogy van-e itt még olyan,akit komolyan érdekel ez a téma?

A normális válaszokat előre köszönöm

2012. szept. 14. 22:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az óvodákban szívesen beszélnek ilyesmiről, szerintem mennyetek oda.
2012. szept. 16. 17:27
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéseddel van a baj kérdező hanem a "mncbnmcbxmbbxymn" fogaskerekeivel
2012. szept. 16. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ennél mélyebb a dolog, az ezotéria fórum jelenleg a következőképp néz ki:

1. Kis Coffos és alteregói, valamint a hozzá hasonló kitartó, ügyesebb trollok és flamerek felteszik a szokásos provokatív kérdéseiket

2. a kezdő trollok légiói bekapják a csalit, őrjöngeni kezdenek és munkához látnak, miközben azt hiszik, hogy rendkívül elmések, viccesek és nem tudják, hogy a pénisz rossz végén vannak

3. a kérdező ügyesen manipulálva tovább szítja a tüzet, mindenki szétolt, lepontoz és felpontoz mindenkit, a kérdező sírva maszturbál

4. szerencsés csillagállás idején nagyon értelmes viták is kialakulnak, hála a komolyabb, helyesírásra és gondolkodásra képes embereknek, pl. Antimod, Alex J., Yossarian44 és a többiek, akiknek most nem jut eszembe a neve.

A szokásos sallang, az álomfejtős, horoszkópos, vámpíros kérdések nem érdekesek, azok, akár az autók, mindig is voltak, mindig is vannak és mindig is lesznek.

2012. szept. 18. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!