Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Vannak itt még normális...

Vannak itt még normális ezotéria hívők?

Figyelt kérdés

Elég régen nem jártam itt,és azt tapasztalom,hogy ez a kategória teljesen kifordult magából. Régebben még voltak itt normálisak,akikkel el lehetett erről-arról írogatni,de most már csak a reptoidozás,trollkodás megy. Tudom jól,hogy hülye kérdésre hülye válasz dukál,de akkor is elkeserítő,hogy nem lehet itt semmit kérdezni.

Előre sejtem milyen válaszok fognak érkezni,de azért tényleg kíváncsi vagyok arra,hogy van-e itt még olyan,akit komolyan érdekel ez a téma?

A normális válaszokat előre köszönöm

2012. szept. 14. 22:49
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szeretném megosztani veletek mncbnmcbxmbbxymn nekem írt üzenetét,valami miatt gondolom nem tudta ide kiírni. Lehet,hogy a szkeptikus trollkodók szemében én vagyok a hülye,de az ilyen stílusú "emberekről" nekem is megvan a magam véleménye. Íme az üzenet:

"Anyád p.csája van,te h.lye értelmi fogyatékos féleszű."

Szóval amíg ilyesmiket írogatnak nekem vagy hasonlóan értelmes válaszokat kapok,mint itt némelyik, azt kell hinnem,hogy komoly gondok vannak az emberiséggel. Nem hinném,hogy lehet ennél mélyebbre süllyedni.

2012. szept. 15. 13:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Ja igen,404. Lehet hinni vagy nem hinni neki,de ő akkor is kulturált ember módjára tudja megfogalmazni a mondandóját.
2012. szept. 15. 13:43
 13/23 anonim ***** válasza:
49%

hidd el ezek tizenéves nagyon unatkozó gyerek, aki inkább otthon punnyadnak, ahelyett, hogy diákmunkával egy kis pénzt szerezzenek és részt vegyenek egy értékteremtő folyamatban.

Nem vagyok nagyon belemélyedve az ezotériába, de biztos vannak máshol is fórumok, ahol komolyan foglalkoznak a témában. Inkább ott nézelődj és legalább használható válaszokat kapsz.

2012. szept. 15. 14:46
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
"hidd el ezek tizenéves nagyon unatkozó gyerek, aki inkább otthon punnyadnak, ahelyett, hogy diákmunkával egy kis pénzt szerezzenek és részt vegyenek egy értékteremtő folyamatban." Ez a tökéletes leírása az ebbe a kategóriába író embereknek, trolloknak és ezo hívőknek egyaránt.
2012. szept. 15. 14:50
 15/23 Zsizsik666 ***** válasza:
Érdekel a téma, nemtudom mennyire számítok normálisnak, ha ez elég: beszámítható vagyok, agybetegségem nincs (még). Szóval, akit érdekel, és mélyebben foglalkozik vele, az inkább elhúz inenn foglalkozni vele, azért nem írkál. Meg ha megnézed a kérdéseket, igen, előfordul, hogy "ezotéria hívők" is nevetnek rajtuk, de ezen meg nincs mit csodálkozni, mert vannak itt olyanok, hogy néha a kedvem is elmegy a témától.
2012. szept. 15. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
te is kaptál "mncbnmcbxmbbxymn"-től ilyen szép üzenetet kérdező?mert akkor ketten agyunk
2012. szept. 15. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
még annyi hogy le kell sz@rni annak a trollnak a fejét,és modiknak jelenteni hogy ez nem tetszik(mondjuk megtettem már :D)
2012. szept. 15. 17:50
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen,kaptam kedves üzenetet,nagyon örültem neki :D Azt nem értem,hogy a kérdésemmel mi a gond? Semmi sértőt nem írtam (bár egy kommentemet töröltették,de azt se annak szántam). Nem érdekelnek az ilyen emberek,csak mit keresnek ebben a topikban,ha ez a véleményük? Poénkodásra ott a humor kategória. Úgy gondolom,hogy egészséges keretek között vagyok ezo hívő,sok minden érdekel,de sajnos nincs rá lehetőség,hogy itt meglehessen vitatni ezeket,pedig elméletileg azért lenne ez a kategória. Régebben azért több normális embert lehetett itt megtalálni.
2012. szept. 15. 17:59
 19/23 anonim válasza:
Akit valóban érdekel az ezotéria, az már valószínűleg rég elhúzott innen... Sajnos ez van. Pedig jó lenne hasonló érdeklődésű emberekkel beszélni.
2012. szept. 16. 16:43
 20/23 anonim ***** válasza:
mncbnmcbxmbbxymn nekem is pont ezt írta, és elküldtem a francba,jelentettem meg letiltottam. az ilyen idióták miatt süllyed le az oldal a szellemi színvonal már nem mérhető szintjére... szomorú és sajnálatos dolog,pedig szerintem sokan szívesen beszélgetnének ilyesmiről.
2012. szept. 16. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!