Szerintetek van olyan ember, aki elhiszi ezt a 2012-es világvége marhaságot?
Ezt egyébként én sem értem, hogy mi okból tejesztik ezt a pánikkeltő nyomasztó elméleteket. Akkor érteném, ha tele volnának nyomva ezek a blogok reklámokkal, mert akkor ugye érthető,hogy dől a máni, de így nem értem. A Hihetetlen c. magazinnak meg amúgy is van elég keletje ezek nélkül is, vagy csak arra gyúrnának ennyire rá? Vagy vannak ilyen globális trollok, akiknek erről szól az életük, hogy másokat megszarassanak meg lelki pánikba döntsenek? Vagy talán szélsőséges neonáció csoportosulás próbálja a zsidaj hatalmat visszaszorítani ezzel a konteo elméletekkel gerjesztett zsidó gyülöletet célzó stratégiákkal? Akármi lehet ez mögött. De lehet az igazság is. mindenesetre az elgondolkodtató, hogyha valamit a rendszer titokban akar tartani, az azért úgy is marad. Hihetetlen jó szervezettség lehet ezek mögött, nem hinném hogy akárki is kikotyogna bármit belügyesek közül, van az a pénz, van az a nyomás ami miatt tartják az emberek a pofájukat rendesen. Ráadásul furcsak ezek a miért törtöték a kommenteket fórumok is, amig mégis ottvannak! kutya nem törölte őket. Ottvannak ezek a dokku csatornán vetített Jessie Venturás okádalmak is a beszervezett kamu szereplőkkel, annyira megrendezett, hogy magamalá fingok. A háttérhatalom hogy engedheti egyáltalán azt,hogy egy ilyet egy Tv-csatorna keretében legyártsanak ,enmhogy bemutatassanak, ha ennyira mindent a kezében tart. Ha jessie Ventura csak egy youtubeos csatornán tolná ezt saját szakállára aláfestő zene nélkül saját maga kamerázva akkor esetleg, de ez így nekem kevés.
Másik oldalról meg azért érdemes elgondolkodni a gépek és a munkanélküliség viszonyáról ami nem kamu, és hogy hova is tovább az emberiségnek. Itt vannak ebbe az irányba inkább a félnivalók szerintem.
#30!
Ebben igazad van. a politikus mindent túlél! Amíg le nem vadásszák. Annak is eljön majd az ideje.
De nem csak azokat kellene levadászni!
Az, hogy itt lelepleztem egy nagy rakás alaptalan baromságot, csak 55%-nak hasznos? Hát nagy az isten állatkertje!...
világvége lesz mert történie kell valaminek sokan vagyunk de nem 1 napalatt csapodik minden 3 napig sötétség lesz és jön a világvége de ne higyétek hogy azzonal meghal mindenki.
elöbb a városiak aztán a tanyákon élök(?) hogy miért halnak meg elöbb a városiak? nem termelnek nem tartanak állatokat.. mind 1 aki elhiszi az irjon rám aki nem az meg igy járt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!