Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van olyan ember,...

Szerintetek van olyan ember, aki elhiszi ezt a 2012-es világvége marhaságot?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 22:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
én is csak utólag tudtam róla,de egy GYK-s felhasználó volt aki osztotta az észt,és mesélte a hülyeségeit
2012. szept. 13. 22:36
 12/36 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy nem hiszel benne de mégis érdekel téged is különben nem kérdeznél ilyeneket.
2012. szept. 13. 22:51
 13/36 x) ***** válasza:
Biztos hogy van aki hisz benne, különben nem lenne túl logikus reklámozni mindenhol meg már el is felejtettük volna. Azt szoktuk ilyenkor mondani hogy aki szentül hisz benne az utalja át az összes vagyonát a bankszámlámra. Szerintem egy forintot se kapnék. Nincs aki annyira szentül hinne benne hogy hajlandó lenne rá. :) de azért nyilván van aki hisz benne, végül is az túlzás hogy marhaság az egész. A reptoidos, annunakis, rezgésszint meg dimenzióváltós dolog tényleg elég abszurd, de maga a Föld elpusztulása nagyon is valószínű még ha nem is 2012-ben. :)
2012. szept. 13. 22:55
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
404 hatása? Én úgy vélem, hogy azon emberek közül, akik egyáltalán hallottak arról, hogy jön a világvége (mindegy melyik), kb. 30% internetezik, ennek a 30%-nak a 80%-a csak a hibakódot ismeri, s hogy ez a szám mást is takar, tíz-ezrelékben mérhető.
2012. szept. 14. 00:00
 15/36 anonim ***** válasza:

"Az alapveto problema ott kezdodik, hogy cssk a kereszteny kulturkor naptarja szerint van 2012. Ezenkivul van arab, kinai... Egyikben 8765 masikban 1007.. Meg ilyen evek vannak iden. Raadasul ez a majak naptarara epul ez a baromsag"

Valami nagyon nem értesz.

a maják nem azt jósolták meg, hogy 2012ben lesz a világvége, hanem a maja naptár a gergely naptár szerint 2012 dec 21. ér véget.

Amúgy persze, hogy marhaság az egész.

2012. szept. 14. 01:44
 16/36 anonim ***** válasza:

A "világvége" kifejezéssel van a baj. :) A Maják ciklusokban gondolkodtak, szerintük elvileg egy ciklus ér véget most, de ez nem azt jelenti, hogy "KABOOM", aztán hopsz, itt a Nagy Semmi, hanem azt, hogy lezárul egy korszak, egy "világ", és elkezdődik egy új, ami más lesz.

Hiszek-e abban, hogy világvége lesz? Nem tartom kizártnak, sőt, remélem. Leginkább azt remélem, hogy véget ér ez a pénzorientált, gazdasági maszlag, ami most megy, ahol fontosabb néhány nyomtatott papír és fémkarika, esetleg egy nagy szám egy számítógépes rendszerben, mint az erkölcs, a becsület, és az egyéb emberi értékek. Szóval remélem, hogy valami megfordul végre, és az idei év vége legalább elég közel van ahhoz, hogy még meg is élhessem esetleg ezt a fordulást :) Szóval hajrá, "Világvége" :D

2012. szept. 14. 02:56
 17/36 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos,hogy lesz valami változás.Hogy mi,azt senki sem tudja,de mivel egy új korszakba lépünk,ezért muszáj történnie valaminek.
2012. szept. 14. 11:28
 18/36 anonim ***** válasza:
Ha a maja naptár dekódolása helyes, akkor valóban esik benne szó változásokról, világvégéről, de világ végéről nem. Egy 144 ezer éves ciklus zárul le.
2012. szept. 14. 13:53
 19/36 anonim ***** válasza:

18-as!

Bocsi, de valamit nagyon benéztél! Egy maja baktum nem 144 ezer év, hanem mindössze 144 ezer nap! (Épp ezért nem tudom komolyan venni ezeket a mujákat!)

2012. szept. 14. 14:04
 20/36 A kérdező kommentje:
Hát én nem hiszek se istenben se sátánban se bibliában, semmiben. Én a hiszem ha látom elvet követem :)
2012. szept. 15. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!