Szerintetek van olyan ember, aki elhiszi ezt a 2012-es világvége marhaságot?
Sziasztok!
NEM szeretnék senkivel vitába szállni, senki véleményét felülbírálni, senkinek beszólni, csak leírok egy tényt:
A maják 800 éve megjövendölték az első világháborút, Hitler felemelkedését és a 2006. decemberi cunamit, ami letarolta Délkelet-Ázsiát.
Ez kissé elgondolkodtató szerintem
Utolsó:
Hallottál már arról, hogy a történelem megismétli önmagát? Nostradamus és a maják is ez szerint jövendeltek. Én is meg tudom mondani nektek, hogy a harmadik világháború még ebben az évszázadban le fog játszódni...
#24!
Az általad leírt "tények" forrását kérném megjelölni, feltéve, ha van ilyen!
Eléggé tájékozottnak tartom magam, de az itt leírt maya jóslataidról eddig még kereken semmit nem hallottam.
#24-es!
Amelyik linket mellékelted azon ezt olvasom:
"A maják 800 éve megjövendölték az első világháborút, Hitler felemelkedését és a 2006. decemberi cunamit, ami letarolta Délkelet-Ázsiát. 2012. december 21-re olyan természeti katasztrófát jósolnak, ami el fogja pusztítani a Földet és kiírtja az emberiséget. A film dr. Adam Maloof, a Princetoni Egyetem geológusa segítségével tudományosan vizsgálja meg az ősi maja próféciát. Remek számítógépes grafika, valamint geológus, antropológus, csillagász szakértőkkel készült interjúk mutatják be a drámai tudományos feltárást. Vajon mi fog - vagy nem fog - történni 2012-ben?"
Ezt e halom baromságot nem tudom ki írta, de nemhogy nem tény, hanem a világon semmi köze nincs Maloof filmjéhez!
Az alapvető ökörség, hogy a maják 800 éve semmit meg nem jövendőlhettek, hiszen akkor már rég széthullott a birodalmuk. Hitler, meg cunami? Hát nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés!
Inkább nézd meg magát a filmet:
28-as:
Láttam a filmet.
A szöveget amit másoltam nem én írtam, csak szerettem volna felhasználni.
A 800 év valószínűleg 8 ezer szeretett volna lenni.
Mint írtam nem hiszek az ilyesmiben, a kérdezőnek szerettem volna segíteni ezzel.
Azt azért nem vártam hogy hülyének állítanak be azért, mert jó szándékkal jöttem.
Én nem hiszek ebben,mert az elmúlt pár évtizedben volt már pár világ vége,de még is itt tárgyaljuk meg,hogy év végén lesz-e vagy sem. A másik pedig az,hogy rengeteg hülyeség terjeng neten. Olvastam már a természeti katasztrófát,a föld pályája megváltozik,megcserélődnek a pólusok,megszállnak a reptoidok(még a mai napig nem tudom,hogy ez a reptoid honnan jött az embereknek),megtalálták a maja naptár többi részét stb..Melyiknek lehet hinni? Nagyjából egyiknek sem!
Nem szoktam összeesküvés elméleteket gyártani,de szerintem abból hogy ekkora pánikot gerjesztenek,valakik k-rvára meggazdagszanak.Csak azt nem tudom hogyan.Előfordulhat,hogy ez az elképzelésem egy nagy baromság,de valami oka csak van annak,hogy ennyi hülyeség terjeng neten amiktől tömegek pánikolnak...Valamelyik nap olvastam,hogy titkos repülőkkel permeteznek minket méreggel és így betegségeket terjesztenek stb...Hát az alatta lévő hiszékeny emberek kommentjein én jókat röhögtem :D Nagyjából a világvégés kérdéseken is ezt csinálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!