Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi értelme van az életnek? (lent)

Mi értelme van az életnek? (lent)

Figyelt kérdés

Nekem semmi bajom nincs vele mondjuk úgy szeretem ahogy van szeretek élni meg minden, de sokszor elgondolkodom azon hogy mi értelme van?Tizenegynehány évig jársz suliba.Utána elmész munkahelyet kereseni, és keresettől függetlenül lesz egy házad meg családod.Szép életed lesz de egyszer csak meghalsz és minden amit addig tettél sok munkád odavész.Jó család megőrzi meg minden de ők is elmennek egyszer és akkor mindennek vége...

"Ennyi erővel öngyi is lehetnél" meg ilyen stílusú válaszok nem érdekelnek.Én szeretem az életet csak kíváncsi vagyok erre a kérdésre

2012. szept. 12. 21:28
1 2
 11/13 Pietrosol ***** válasza:

Alex J.!

Egyetértek veled,hogy nemcsak az ember van hatással az anyagra,de itt most az emberre gondoltam!Ami érdekes,hogy az állatok esetében is megfigyelhető az evolúciót kizáró a priori tudás!

Rám nem a leírt betűk voltak hatással,hanem a betűkbe foglalt gondolatok mögötti szellemiség,hiszen mások munkáit is olvastam,azokat jónak tartottam,de nagy hatást nem váltottak ki!

Mi szükség a misztifikálásra?Hogy ne higgyen az ember a szellem erejében,mert az ismeret nélküli miszticizmus üresség és a racionális elme kidobja azt!

Pedig sokan használják,és nem éppen zokninak nevezhető emberek!Hogy néhányat említsek:Giordano Bruno,Michelangelo,Blaire Pascal,Boticelli,Janus Pannonius,Shakespeare és a jelenkorból Soros György vagy Bill Gates,hogy az ismertebbeket említsem!

De elfogadom,ha te ezt másként gondolod!

Elnézést Kérdező a hosszú offolásért!

2012. szept. 14. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező... ez csak a modern társadalomra jellemző élet amit leírtál. Csak a rohanás, munka, pénz..... ne vedd alapul.
2012. szept. 14. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Ahogy haladsz a saját utadon, ha jó csinálod, egyszer csak rá fogsz jönni arra, hogy a TE személyes létezésednek mi a célja, értelme. Tudni fogod...
2012. szept. 15. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!