Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magamra szabadítottam a...

Magamra szabadítottam a démont? Mindenki válaszát kérem

Figyelt kérdés

Nyáron megkértem a szüleimet hogy had aludjak kint a kertbe egy hálózsákba. Egy szertertást akartam végezni amivel el tudom kergetni a rosszat az életemből.

Tehát amikor már mindenki aludt elkeztem a szertartást (amit neten olvastam, tehát nem tudom hogy működik-e), és mire befejeztem már kb hajnali 4 lehetett mert elkezdett világosodni.

Ezek után nem történt semmi fura, az elkövetkezendő egy héten de most már az életem egy pokol. Úgy érzem követnek, és néznek. Este a fülembe súgnak dolgokat.

Most magamra szabadítottam a démont?

2012. szept. 9. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát, "rejtelmes" én bizony kontárkodtam!

Nem szégyellem bevallani, nem is hittem ebben igazán, csak úgy voltam, "Hátha, miért ne?"

Nagyon rossz volt és félelmetes!

Én nem merném még egyszer, se ezt a dolgot, se más mágiát!

Megijedtem, attól, hogy volt ott valami, meg attól, hogy egy ilyen piti kis gyertyás "varázslás" is mennyire működhet.

Ha ez működik, akkor nagyobb dolgok is, és tényleg van valami "Másik világ"...

Huh!

Jobb bele se gondolni!

Az biztos, hogy én ezt soha többé nem merném megcsinálni!

2012. szept. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!