Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki hisz a szellemekben?

Ki hisz a szellemekben?

Figyelt kérdés
Van itt olyan ember aki érzékelte màr otthon öket??
2012. szept. 3. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
én is hiszek, tapasztaltam is!
2012. szept. 3. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
Tapasztaltad? Gyógyszert szedsz?
2012. szept. 3. 19:53
 13/20 x) ***** válasza:
Alapvetően hiszek a szellemekben mint különleges, egyedülálló lényekben. De még mielőtt lepontoznátok hozzáteszem hogy nem kéne mindenbe belemagyarázni hogy szellem. Reccsen egyet a padló és egyből húú szellem volt. Nem. Nőjetek föl.
2012. szept. 3. 21:16
 14/20 Acplinth ***** válasza:
Igen a kedves válaszolók materialisták.:) Szellemek igenis léteznek. Aki kiváncsi a történetemre irjon privátot. De hangsúlyozom a csak az irjon aki hisz ebben mert nem válaszolok.:)
2012. szept. 3. 23:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Vannak szellmek.
2012. szept. 4. 00:41
 16/20 Kisertet ***** válasza:

nezd attol fugg mit tekintunk szellemnek.

eros emlekfoszlanyok hatra szoktak maradni(semmit sem lehet nyomtalanul tuntetni, pl ha egy szobaba vidamsag volt az ember siman bemegy, ha verengzes volt benn tobb a negativ energia bent, rosszul erzi az ember bent magat)

abban ketelkedek hogy szellem inkabb az energiat probalja az emberi szervezet feldolgozni ezert van emberi alakjuk.

Meg altalaba az ember jobban szeret az ismerosere egyben emlekezni, mint a betonon szetloccsanva.

2012. szept. 4. 01:46
 17/20 Kisertet ***** válasza:
Mielott a nevembe kotnetek, harag tarto vagyok ugyhogy visszajaro tipus vagyok kopkop
2012. szept. 4. 01:47
 18/20 Faeper ***** válasza:

PLázló - ra nem szabad hallgatni. Egy sárga lapos ember.

Mindenhez sértő dolgokat ír és nagyon de nagyon buta ember..még a 6 éves öcsém is okosabb nála ;)

2012. szept. 4. 16:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is így van, ne hallhassatok rám, csak mert nem vagyok idióta és nem hiszek baromságokban, az öcsédet meg üdvözlöm, biztos szép dolgokra tanítod.
2012. szept. 5. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálunk biztosan van(a körülményekhez képest) Mindig úgy érzem mintha figyelne valaki,van egy hely a házunkban,ahol kiráz a hideg,mikor egyedül vagyok hirtelen hidegebb lesz.Egyszer (még kisebb voltam) ugyanabba a házba ki lett nyitva a tolltartóm a szemem láttára,és ami a legrosszabb hogy láttok sötét alakokat...De megidézni még sosem idéztünk,és tudtommal nem halt meg senki a házunkban,de nemrég halt meg a mamám,és azóta megint jöttek ezek a furcsa dolgok,vele álmodok,aztán megint a furcsa alak ...stb :(
2012. szept. 23. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!