Ez milyen kő, és mik a hatásai?
2012. aug. 31. 15:41
1/10 anonim válasza:
Az a krajzár kő. Megtisztítja az elmét és békét hoz a házba.
2/10 anonim válasza:
Így passz. sem a színe sem az eredeti kristályszerkezete nem látszik. Sőt...igazából az sem látszik hogy milyen szerkezetű a csiszolás miatt. Max egy ásványszaküzletben tudnák neked megmondani.
3/10 anonim válasza:
Ezek a kövek tényleg jók valamire? Tök véletlenül vettem egy ónix nyakláncot aztán olvastam, hogy mi a hatása. Lehet, hülye vagyok, de azóta nem merem viselni, mert azt írták, hogy ártalmas a túl sok belőle, de hát passz, hogy mi a sok..
4/10 anonim válasza:
Persze, hogy ártalmas a túl sok!
Négy-öt tonna olyan simán agyonnyom, ha rád rakják, hogy csak na!
A kőnek az a hatása, hogyha tetszik, akkor szeretsz majd ránézni.
Ezenkívül még a radioaktív köveknek van hatása, de az többnyire kellemetlen :)
5/10 anonim válasza:
Talán jáde. Elég népszerűek a jáde medálok hasonló alakban.
De a színe alapján nagyon sok minden lehet még.
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!
2012. aug. 31. 16:32
8/10 anonim válasza:
Szerintem is holdkő. Vigyázz rá nagyon, mert ritka. Úgy tudom pokémonokat is tovább lehet vele fejleszteni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Na ez nagy szerencse, van vagy 3 fejletlen pokémonom. :D
2012. aug. 31. 17:42
10/10 anonim válasza:
nekem van holdkövem, de ez tuti nem az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!