Milyen hatásai vannak a labradoritnak, mint földpát ásványnak?
"minden általam fellelhető weboldal másról ír. Melyiknek higgyek"
Ami légbőlkapott feltételezés arra egyértelmű konkrét választ hogy vársz?
Labradorit (földpát)
Ásványtanilag: tarkán csillogó földpát (vázszilikát, triklin, vulkáni)
Szellemi/spirituális terület: elmélkedés, igazság
Lelki/tudat alatti terület: erősíti az intuíciót és a médiumi adottságokat, érzelmi mélységet ad
Mentális terület: felidézi az elfeledett emlékeket, segít felismerni az illúziókat
Testi terület: enyhíti a fázósságot, csökkenti a vérnyomást, csillapítja a reumát és a köszvényt
Az általam használt könyv ezt írja, a megbízhatóbbak közül való. Azt ne feledd, hogy ez kizárólag kiegészítő kezelésre használható, önmagában nem ér túl sokat.
"Az általam használt könyv ezt írja, a megbízhatóbbak közül való"
Honnan tudod hogy megbízható? Ki vizsgálta kik vizsgálták a hatását emberek százain és állapította meg hogy igaz? Amikor gyógyszereket tesztelnek azt vizsgálatok százaival ellenőrzik. Ha valakinek magas a vérnyomása akkor ne gyógyszert szedjen hanem az ásványtól várja a csodát?
Kedves előző!
Ha kérhetlek, ne csak a számodra elfogadhatatlan részeket emeld ki egy szövegből.
"Azt ne feledd, hogy ez kizárólag kiegészítő kezelésre használható, önmagában nem ér túl sokat."
Ezt előre leírtam, bizonyára elkerülte a figyelmedet :)
Egyébként a kérdező nem azután érdeklődött, hogy milyen gyógyszer felel meg egy adott problémára.
Félreértés ne essék, én nem gyógyszer helyett akarok köveket hordani a nyakamban, azért minden hülyeséget ne találjatok ki.
Egy ásványtól nem várom el, hogy az influenzából kigyógyítson, szóval nem kell a ló túloldalára átesni.
Értelmes, intelligens emberek módjára válaszoljon az, akit a téma érdekel, szerintem.
Egyébként természettudományos szakra járok az egyetemen, szóval ha valaki szkeptikus itt, akkor az én vagyok, mégis érdeklődöm.
Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!