Létez (nek) (tek) (hetnek) (hettek) halhatatlan emberek?
Kedves Lilith!
Kérlek linkelj.
Egyébként azt tartják, hogy az első asszony, akit szintén Lilithnek hívtak, ő is örök életű volt.
"az első asszony, akit szintén Lilithnek hívtak, ő is örök életű volt"
És ma hol van?
NEM!
Emberek vagyunk, elhasználódik a testünk, meg fogunk halni.
Ezt senki nem tudja elkerülni!
Ezt a kérdést azért tettem fel, mert mikor valaki megemlítette, hogy nagyon fél a haláltól, én azt mondtam, hogy én a halhatatlanságtól félek.
De ha meggondoljuk, még akkor sem volna kényelmes a halhatatlanság, ha minden ember halhatatlan volna.
Vagy?
Hátránya: Ha minden ember hallhatatlan lenne senki sem öregedne meg így senki sem halna meg. Ha meg nem hal meg senki akkor nincs egy lélek se aki újjászülessen,- vagyis akik élnének csak azok lennének. Túlnépesedne a föld, és ez így is maradna örökre. Aztán persze beleunnának elvégre mindenről tudnak és minden nap fölkelni úgy hogy sose halsz meg már egy idő után uncsi lenne.
Előny: egy ember így sokkal de sokkal több ideig élne, az életfogytiglani börtönbüntetés jóval meghosszabbodna, az emberek nem halnának bele a betegségekben és egyéb dologba. Több idejük jutna magukra, a családra, barátokra, karrierjükre. Mindenki milliárdos lenne attól függ mennyi ideje terme, mesterszintűre sajátítanának el mindent, mindent kipróbálnának.
Egyszóval meg van annak az oka amiért az emberek rövid életűek. Mindenki törődjön bele, a tested majd idő után elpusztul de a lelked örökké megmarad, mindenki elégedjen meg ennyivel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!