Mire használhatták a Gízai Nagy piramist?
A nagy piramis rejtályéről kérdeznék tőletek. Még ma sem tudjuk mire való, miért építették, amennyiben van ötleted írd le !
Olyan hatalmas építmény és annyira szabályos, hogy ne akadna NGC video a neten, amelyben elmondják hogy ezt a mai technikával sem tudnánk létrehozni. Mégis miért ennyire szabályos ? Miért ilyen pontos ? Miért építettek ekkora monumentális, hatalmas építményt ?
"Ez így egyértelműen nem igaz, hogy a mai technikával ne tudnánk felépíteni egy ilyen piramist. "
Azt tudod, hogy minden piramis olyan kőzetből van, ami beazonosíthatóan csakis egy olyan földrészről származhat, ami a Föld túloldalán van?
:)
Ezt is figyelembevéve egyértelműen igaz, hogy nem tudnánk a ma rendelkezésre álló TECHNIKA segítségével felépíteni a már meglévő piramisokat.
Kedves Kis Coffos. Ez puszta fizika.
Ha otthon összeraksz egy papírpiramist, abban sem fog megromlani a sajt...
Én már kipróbáltam kb. 10 éve és valóban. Mégsem vagyok megáldva mágiával.
21:22
Ezt a baromságot honnan veszed? Bizonyított tény, hogy az összes piramis kövét ugyanonnan hozták és nem a Föld túloldaláról.
Kedves 13-as, érdekelnek a boszniai piramisok, és az avval kapcsolatos hivatalos akadályoztatások és hazugságok, azok a világok, amikbe a piramisok segítségével lehet eljutni, ezért művelődöm a témában. Abban igazad van, hogy a hivatalos tudományos állásfoglalás mindent megtesz azért, hogy ne derüljön ki olyan, ami a fennálló világrendet megdönti. Megszünteti az olyan felfedezések állami finanszírozását például, amelyek eredménye ilyen információ lehet.
A bornyák kutató is azért ásathat, mert nem régész hivatalosan. Különben már szakmailag kinyírták volna.
Ezt sem, mint semmi mást sem lehet HINNI, csak TUDNI, illetve tapasztalni.
Majd ha átmész egy dimenziókapun Sambhallába és visszajössz, akkor tudni fogod. Addig nem. És addig senki el sem várja Tőled, hogy valóságnak gondold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!