Ennek mi lehet az oka? (Bővebben lent. )
Ez az egyik bizonyítéka a 2012-es decemberi pólusváltásnak. Az ingadozó energiavonalak úgy tűnik elég gyorsan lemerítik az elemeket.
Háh, csak b*sztatlak :D
Valószínűleg zárlatos a lámpa, ha nem először csinálja. Vidd el szerelőhöz. Ha ez az első eset, akkor kifogtál egy gagyi elemet.
Igazából rengeteg oka lehet. Bár lehet hogy az elemeket ugyan olyannak tüntetik fel, de azért lehet különbség köztük. Amúgy ha nem használod az a lámpát egy idő után akkor is lemerülnek az elemek.
Viszont én valami paranormális jelenségre gondolok, nem emlékszem hol hallottam hogy mivel a szellemek tulajdonképpen energiaáramlások ezért hogy kommunikálni tudjanak szükségük van energiára és úgymond kilopják az elemekből, akkumulátorokból stb. (Nem tudom mennyi igaz belőle de nem tűnik hülyeségnek.) Szerintem érdemes lenne magnós/diktafonos felvételeket készíteni. hátha hallotok rajta valamilyen hangot. Helyezzétek el abban a szobában és pár óráig ne csapjatok nagy zajt. Esetleg kérdezgessetek mindenfélét (biztos láttál már ilyen filmeket) hátha jön rá válasz amit akkor nem hallasz, de a felvételen rajta lehet. Akár kamerákat is elhelyezhettek. Vagy valamilyen mágnesesség / elektromosságmérő műszert is be lehet szerezni, persze csak ha érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!