Lehet ennek valami jelentősége az életem további részében? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
7 évvel ezelőtt meghalt az apám. 1hónap 17nappal az ő születésnapja után és 1 hónap 17 nappal az én születésem előtt..már ez is elég fura, de ehhez még hozzákapcsolódik, hogy 17.én született, és az urna egy urnafalban van, azon belül is a 17-es számúban..Ha a halál dátumának a számait összeadjuk, akkor is 18 jön ki, de az is majdnem 17, mert kb fél 2- fél 3kor halt meg hajnalban..elég félelmetes nem?!2012. júl. 25. 08:28
1/6 anonim válasza:
ráadásul 289 karaktert írtál ami pont 17*17..ez már hátborzongató..o.O
Érdekes jelenség, de az ilyen dolgoknak általában semmi konkrét jelentősége nincs, csak az ezomániások beszélik be maguknak meg a többi embernek, hogy jajj akkor most ez meg az történik meg igy élj ugy élj, humbug az, de egy 17-es számú medál stb lehet hogy szerencsét hoz :DDD
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D Én nem hiszek az ilyenekben, szóval nemtudják belémbeszélni, csak gondoltam már megkérdezem itt, mert azért elég érdekes :D mondjuk ha a 17es számra figyelek, tuti mindenhol észreveszem :D Lásd: 23-as szám című film :D
2012. júl. 25. 09:17
3/6 anonim válasza:
Egyik spanom ilyen 23-as szám mániás és tényleg mindenhol észre is veszi...xD
4/6 Won válasza:
Tényleg érdekes, de nem hinném, hogy ez megváltoztatná az életed. Amikor észrevetted ezt elkezdtél rá figyelni, így könnyedén észrevetted a többi egybeesést.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Lehet, hogy csak véletlen..de akkor is hátborzongató egy kicsit :) Eddig csak az urnafalos 17-est tudtam, meg hogy 17.én született..aztán valamelyik este nem tudtam aludni, elkezdtem agyalni és rájöttem erre az 1hónap 17napra :)
2012. júl. 26. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!