Egyik osztálytársam küldött egy levelet amit tovább kell küldeni. Ha nem küldöm meghal az anyukám. Szerintetek is hülyeség? Xd
Ha szereted az anyukádat küldd el 20 embernek vagy 365 napon belül meghal (sorry). nekem is úgy küldték én nem kockáztatok.... nekem is azt mondták küldjem tovább. Nekem ne küldd vissza
Ezt írta nekem szerintem hülyeség de ki tudja
Előttem lévők leírták, leírom én is: hatalmas nagy baromság, nehogy komolyan vedd.
Nálam általános sulis időszakomban volt ez divat, annyi eltéréssel, hogy nem az anyukám, hanem én magam fogok meghalni, ha nem küldöm tovább ennyi meg annyi emberkének rövid időn belül, a pontos "határidőre" már nem emlékszem. Még példákat is ismertettek az irományokban, micsoda váratlan és borzalmas halált haltak, akik nem küldték tovább. Soha nem küldtem tovább, sz*rtam le az egészet, mellesleg az ilyen irományok tele voltak helyesírási hibával, bizonyítva az ilyen unatkozó észlények értelmi szintjét.
Szerintem is hülyeség!és gonosz volt attól aki elkezdte mert ln is megijednék hogy nehogy valami baja essen anyukámnak.
Én nem hiszek ebben és szerintem te sem kell aggódj :)
Szerimtem küld tovább ez nem vicc!
Én is utálom, hogy amikor nem küldök tovább egy e-mailt mindig meghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!