Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akik ebben...

Miért van az, hogy akik ebben a rovatban kérdeznek, illetve kommentelnek nagy hívőként, nagyrész írástudatlan emberek?

Figyelt kérdés
Az egy dolog, hogy ez a rovat úgy ahogy van egy vicc. Én konkrétan azért járok ide a GYIK-ra, hogy a sok idióta vadállaton röhögjek, hogy milyen elvakultsággal hisznek a saját idióta meséikben, esküszöm jobb, mint a Napiszar. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ezek után hogy várhatják el, hogy bárki is komolyan vegye őket, ha a 80-90%-a a kérdezőknek/kommentelőknek még alapszinten sem tud helyesen írni? Csak szerintem szánalmas? :)

2012. aug. 11. 23:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

"A másik része szkeptikus troll, ők pedig az értelmi szintük miatt képtelenek a helyesírásra"

Szóval aki szkeptikus, az már troll, és egyből értelmi sérült? Gratulálok a logikádhoz.

2012. aug. 12. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
30%
Csak szimplán bolondak a helyesirás az a rádás etetik az agyukat a blabla dumával de nem veszik észre hogy semmmi valóság alapja nincs Alaje Reptoid fuhuu dec 21. 1-2 13 éves kitalálta ezeket az ilyen sárgaházba való pszihiátriai esetek meg komolyan veszik nincs mit tenni fogadd el...
2012. aug. 12. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem azok szánalmasak, akik mások felett itélkeznek (például te).

Bármi is az ok / indok, nincs joga senkinek sem lehülyézni (idióta vadállat-ozni) a másikat.

Miért fáj, ha valaki valamiben hisz? Miért idióta mindenki más, akinek más a véleménye?

Én inkább a szkeptikusok táborát gyarapítom, de nem idiótáznék le senkit, akinek más a véleménye (most is csak magamban gondolom, mennyire kis buta vagy...)

2012. aug. 13. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:

„…a szkeptikus trollok, akik csak trollkodni járnak ide és nem rendelkeznek valami nagy intelligenciával.”

Jó sok eszed nincs neked sem, vagy készakarva flémelsz. El is olvasod, amit írtál? Aki szkeptikus, az automatikusan troll, illetve csökkent intelligenciájú???

„Akik a rendes kategóriákba írnak…” -- Tehát az EZO a rendes kategória szerinted, az összes többibe intelligencia nélküli, szkeptikus trollok írnak!

Ezt jól összeraktad, babám!

2012. aug. 13. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!