Szerintetek ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
Alapítok egy zenekart aminek a neve Meteor Blitzkrieg lesz.
Már vannak szám címek is. -Plejád volt az ük apám, Reptoid hadvezér, Miért álmodom, Szellemmel az ágyban. további szám témákat és címeket várok.
2012. aug. 8. 21:16
11/22 anonim válasza:
404 a hibakód, Reptoid invázió, Diator, Paranormális, ezek szerintem elég jó címek.
-Szkeptikus-
12/22 x) válasza:
Ellenállás himnusz, RÉPA ballada (ha emlékeztek még a RÉPA-ra :D), megerőszakoltak az Annunakik, pontozzunk le a szkeptikusokat, elvisznek az idegenek, hogy szedjem le a rontást?, démonidézés... És ha már itt tartunk írhatnál egy dalt rólam is :D
13/22 x) válasza:
Még egy: A reptoidok megették anyámat.. :D
15/22 Won válasza:
A hülyék is felemelkednek :D
Augusztus 4.
Alaje is fake
16/22 Won válasza:
Szenthelyi Árpád :D
Reptoid alzászlós
És a legnagyobb sláger lenne: Gyakorikérdések
17/22 anonim válasza:
Augusztus 4.-én a téren,
A szektás postás,
Reptoidok az ágy alatt.
18/22 anonim válasza:
Skálwóker Lajos, Plejádot láttam a téren, Szkeptikusnak áll a világ, Gyakorin osztom a hülyeségem,
20/22 csakegylány^^78 válasza:
Kivüláló, ítélet, test nélküli szempár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!