Letezik hogy ugy erzem megfojt a parom/ferjem? Amikor sokat egyutt vagyunk
Ilyen velem is volt.. de sajnos nem tudok érdemben hozzá szólni nem tudom mitől lehet!
Esetleg ha hiszel az ilyesmibe hordj rózsakvarcot, eperkvarcot! ( Ezek segítenek a szerelmi életbe...)
Szerintem figyelmesen, tudatosan derítsd ki, hogy tényleg igez-e. Korlátoz-e valamiben? vannak -e olyan elvárásai, amit nem szívesen teljesítesz? Vágysz olyasmire, amit megtennél, de ő nem engedi, vagy nem tennéd meg rá való tekintettel?
Ha fel tudod mérni, ki kell godnolnod, hogy mit tudsz felvállalni ezek közül. Pl. Jól van, szeretnék szinésznő lenni( külföldre menni, stb) de nem teszem, mert nem akarom a kapcsolatunkat szétrugni. Vagy: Igenis, szükségem van a saját életemre, szétrugom az egész kapcsolatot.
Tedd fel a kérdést, és várd, mit hoz az élet.
Teljesen ugyanezt érzem!!! Azt hittem, ezzel egyedül vagyok.
Sokszor agyalok velem van-e a baj-mi lehet az oka. Nagyon de nagyon szeretem, sokszor nagyon vágyom rá.
Mégis, egy csomószor(pl, ha többször vagyunk együtt) pont ugyanezeket érzem...
"mikor közeledik hozzám, visszahúzna és lerombolná az önbizalmam"...szó szerint, és NEM ÉRTEM. Nagyon szeretem, és nem tudom mi az oka, nagyon szenvedek tőle (lefogytam egy csomót emiatt, nekem fizikálisan is van,hogy fáj a hátam, szorít a torkom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!