Az öngyilkosok pokolra kerülnek? Nem nyernek megbocsátást?
Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 21:45
21/23 anonim válasza:
Van pokol, de a halálod előtt. Én már megjártam, nem is egyszer, paranoia, depresszió, kényszerbetegség, szerelemérzet. EZek olyan jelenségek, amik hihetetlen mód a hatalmukba tudnak keríteni. Ha nem úszol ellen" az árnak, akkor szétszaggat, megemészt, és végül elpusztít. Állatira kell vigyázin! Rögös az út visszafele. Pokol maga az az időszak, ami az öngyilkosok fejében játszódik le érzelmileg mielőtt kivégzik magukat. Rettenet, egy igazi kín az egész. Menyország meg amikor boldog vagy, a kedvesedet a karjaidban tartod, és minden sikerül. Törekedni kell kijutni a pokolból, és átrepülni a gyönyör birodalmába. Egy életed van, ne pocsékold el. Én is végiggondoltam, és ostobaság ,hogy csak úgy végetérjen. Nem szégyen az öngyilkosság, de tudni kell küzdeni ellene. Ami gondod van, minden legyőzhető, nincsenek lehetetlenek, csak akarni kell, lábra kell tudni állni. Ha elpusztítod magad, megszűnsz létezni, odaát semmi nem vár ránk. A valami az az életben van, és a végsőkig is kell tudni keresni a boldogságot. A valami pedig több mint a semmi. Kitartás!
22/23 anonim válasza:
Nincs Isten. Ey biokémiai folyamatnak köszönheti az ember a létezésétt. Ha meghalsz akkor nem fog az ember tudni magáról. Azt se fogaj tudni hogy létezett. Isten pedig nincs legalábbis ahogy az emberek gondolják úgy nincs. Valami van ami megetermettte a világot de az nem ISten, és nem tud beszélni nem tud itélkezni stb. A beszédet vagyis a szavakt is emberek találták fel, ahogy a menny és a poklot is. Ha meghalsz odajutsz ahová mondjuk egy hangaya vagyis sehova.
23/23 világvége1 válasza:
Az öngyilkosság nem bűn. Megbocsátást azonban senki se nyer, mivel nem lehetséges a megtérés – a gonosz nem változik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!