Én félek a világvégétől. Ti nem? 12/l
Miért hova halad a világ? :DDDDD
Halljátok, olyan marha okosok tudtok lenni, mindenki egy rohadt nagy világváltó itt :DDDDD
Legyetek már észnél! A keresztes háborúk idején milliókat öltek le azért, mert nem hittek Istenben. Aztán meg politikai célokra használták az inkvizíciót. Boszorkányüldözés címszó alatt sértett nemesek ítéltek máglyahalálra olyan nőket, akik nem akartak velük közösülni. A pogány népek keresztre feszítették a bűnözőket. A bennszülöttek máig azt hiszik, hogy ha megeszik valaki agyát, akkor rájuk száll a tudása. Régen ha egy nő vétkezett a törzsben, akkor botokból és sárból gyúrt golyókat tömködtek a nemiszervébe...
De tényleg, marhára rossz irányba halad a világ :DDD
Pont olyan rakás hulladék a világ, mint régen. És nem magától ilyen!!! Nem! Az emberek teszik ilyenné!
Te és én és mindenki, aki teszi és mindenki aki tűri. Nem a világ a hibás, hanem Mi!
Sokan csak panaszkodunk, hogy ez meg az. Hát tegyünk ellene!
Összefogással sok mindent el lehet érni.
Nem hiszek olyan dolgokban, amik EGYÉRTELMŰEN kitalációk, szóval nem félek, ugyanolyan lesz mint az előző világvégék amiket kitaláltak.
-Szkeptikus-
Én nem. Mert nem hiszem, hogy bekövetkezne. Már olyan sokszor mondták. Valamikor a középkorban, 1999-ben, 2000-ben, 2006-ban, valahol olvastam, hogy 2011.11.11-re is mondták -.- De nem lett belőlük semmi. Amúgy a maják változást jósoltak (vagy nem volt több hely a folytatásra :D ), nem értem, hogy honnan szedték ezt a világvégét O.o
Ha meg mégis bekövetkezik, akkor megszívtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!