Mi ez az egész dimenzió váltás dolog?
Figyelt kérdés
Lassan már a csapból is ez folyik, de én még mindig levagyok maradva. Valaki lenne olyan kedves és elmondaná hogy mi a fészkes fr*nc folyik itt?2012. aug. 4. 17:51
1/12 anonim válasza:
Röviden annyi, hogy mivel az ufók még mindig nem tették tiszteletüket az olimpián, nem volt invázió és nagy valószínűséggel a világvége is elmarad, gyorsan ki kellett találni egy újabb méretes ökörséget, amivel tovább lehet húzni az időt.
Ráadásul bármit rá lehet majd húzni...
2/12 ritual válasza:
December 21. én át fogunk lépni az 5. dimenzióba.
Az információk biztosak, de többet nem mondhatok.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. aug. 4. 17:58
5/12 A kérdező kommentje:
Tudom. :) Sokkal ésszerűbben hangzik.
2012. aug. 4. 18:19
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Nem, nem tény. Nem szivárgott ki semmi a NASA-tól.
EMBEREK, nyissátok már ki a szemeteket!
Indítok egy blogot és leírom, hogy a NASA-tól kiszivárgott, miszerint Barack Obama igazából egy reptoid.
Elhiszitek?
9/12 anonim válasza:
komolyan mondom most már én is elterjesztek valami oltári nagy ökörséget,azt én is röhögök majd hogy benyalja a sok reptoidos.
10/12 anonim válasza:
amire sokan azt hiszik, hogy világvége az nem az csak a maják naptára nem folytatódik tovább és átlépünk a következő dimenzióba, és akik nem hisznek benne na ők nem lépnek át ők máshova lépnek...ha hiszitek ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!