Mit csináltok év végén, ha nem lesz dimenzió váltás,
reptoid invázió vagy felemelkedés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Áruljátok el nekem vmit... Minden évben vmi hülye kitalál egy idiótaságot, mint pl idén a reptoid invázió. Természetesen egyik évben sem történik semmi. Ebben az évben sem lesz, mert ezek nem létező dolgok ugyebár.
A sok hívőtől kérdezném, mi lesz ha nem valósul meg amit vártok? Miért nem értitek meg h kamu képekkel és videókkal tömik a fejeteket?
Ha nem jön be amiben hisztek, mit fogtok csinálni? Elkezdtek másban hinni? Vagy h működik ez nálatok?
100%osan biztos, hogy lesz Reptoid invázió, majd meglátod.A többi meg tényleg hülyeség.
2012. júl. 3. 19:47
2/15 A kérdező kommentje:
És mégis mitől 100%?:D Mert vki összedobott photoshoppal egy képet?:)
2012. júl. 3. 19:50
3/15 reptoid válasza:
"Nem lesz gázáremelés."
Oszt mégis lett!
Reptoid invázió is lesz!
2012. júl. 3. 20:04
4/15 anonim válasza:
Már biztosan lesz Reptoid invázió.
2012. júl. 3. 20:15
5/15 anonim válasza:
Én szerintem ugyanazt csinálom majd mint minden évben karácsony és szilveszter táján. lemegyek a városközpontba, veszek néhány tüzijátékot, és mellé elkészítem a saját homemade csillagszóróimat. Azután megnézem itt, hogy mikorra rakták át a világvége/invázió/dimenzióváltás időpontját.
2012. júl. 3. 20:31
6/15 anonim válasza:
Már miért ne lenne?
Már erőteljesen varrják a jelmezeket egy föld alatti varrodában, hogy ha az igaziak mégsem jönnek, akkor majd beöltöznek. A NASA is gyártja már részükre a legújabb fejlesztésű, eddig még sosem látott UFÓ alakú repülőket.
Majd lesz ingyen-cirkusz, el nem marad semmi! Max. a világnak nem lesz vége!
2012. júl. 3. 20:33
7/15 anonim válasza:
nekem az egyik reptoid barátom mondta
2012. júl. 3. 20:35
8/15 anonim válasza:
Honnan veszitek azt a hülyeséget hogy nem lesz ? Kérdező, ezt itt mindenki tudja ! Miért terjesztesz dezinformációkat ?
2012. júl. 3. 20:38
9/15 anonim válasza:
Én teljesen hiszek az UFO-kban, szellemekben (4x is láttam, nem, nem voltam berúgva), démonokban, istenben stb. De ezt a reptoid inváziót meg reptoidokat nevetségesnek tartom. A világvégébe se hiszek. Minden évbe 1000000000x jósolnak valamit azt szar se lett belőle.
2012. júl. 3. 20:54
10/15 Dxeno válasza:
Elárulná valaki mi a k..va élet az a reptoid?! Most hallok erről a f@szságról először. Invázió? Az nem para. Zombiapokalipszis esélyesebb. Ráadásul ha nem Alien-módra szaporodnak az égvilágon semmi problem nem lesz. Mészárlunk egy jót,minden jótestű nőt meghúzunk"fajfenntrattás,és az emberiség jővője" címen,ingyen sör,stb. zsíroskenyeres lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!