Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a sok tini...

Lilith1994 kérdése:

Miért van az hogy a sok tini elhiszi azt amit Az alkonyat könyvben olvas/ lát a filmben?

Figyelt kérdés

Azt hiszik hogy ha léteznek vámpírok akkor azok csillognak mit egy gyémánt, meg hogy a vámpír nem ég el a napon stb.

Ki nem szereti Az alkonyatot, és miért?

( tudom hogy nem ebbe a kategóriába illik teljesen de itt a legalkalmasabb)

2012. aug. 4. 16:35
1 2 3
 21/22 fairi1 ***** válasza:

Vki képes feldolgozni a problémáit, vki képtelen.

Vki képes még apokol közepén is erős maradni és túlélni, másvalakik nevetséges ok miatt lesznek öngyilkosak.

problémája mindenkinek van, de vannak olyan emberek akik nem tudják feldolgozni, és vmi csodát várnak. Pl vámpírrávállás egy "csoda".

2012. aug. 6. 22:18
 22/22 anonim válasza:
Én őszinte leszek. 13 éves vagyok. Imádtam az Alkonyatot,mert azt gondoltam,hogy a vámpírok olyanok,amilyennek szeretnénk elképzelni. Részletkérdés,hogy csillognak vagy elégnek a napon. Ha valaki nem szeretné elhinni,nem hiszi. Vannak olyan sorozatok,mint az Alkonyat,ahol az írónő nem végezte el alaposan a háttérkutatást. Ezzel elemben van a Vámpírnaplók,ahol részletesen kutattak , ezért ott elégnek a napon. Attól , hogy valakinek nem tetszik,nem kell fikázni,és ezt most nem tiszteletlenségből mondom. Ha régebben láttam volna meg ezt a kérdést,bizonyára felháborodtam volna,hogy miért írnak lyeneket a "hőseinkről". De most már több hónap is eltelt , és rájöttem, hogy gyerekes a vámpírokat isteníteni. Lehet szeretni,de ennél többet nem kell. De ilyen kérdésekkel nem kell foglalkozni,ha nem is tetszik valakinek a könyv. Inkább azzal kéne,amit szeret az ember. Lehet , hogy még gyerek vagyok,de hülye nem...nem hiszek el mindenféle dolgot. Tisztában vagyok vele,hogy a vámpírok , illetve minden természetfeletti lény hülyeség. De gyerek vagyok,és ez az érdeklődési köröm...viszont ezért nem kell elítélni a gyerekeket. És egyépként a történet tényleg homályos,de az írónő nagyon érthetően írta a könyvet és a szavait is megválogatta,hogy bármilyen korosztály megértse. Igaz , csak 13 éves vagyok,de azért véleményem van...és ez pont az volt.
2013. júl. 30. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!