Miért van az hogy a sok tini elhiszi azt amit Az alkonyat könyvben olvas/ lát a filmben?
Azt hiszik hogy ha léteznek vámpírok akkor azok csillognak mit egy gyémánt, meg hogy a vámpír nem ég el a napon stb.
Ki nem szereti Az alkonyatot, és miért?
( tudom hogy nem ebbe a kategóriába illik teljesen de itt a legalkalmasabb)
am jah lassan már abbamaradhatna ez a vámpír divat.. Minden második új mozifilmnek eza témája...
Abraham Lincoln a vámpírvadász... Most akkor ő nem elnök volt?
Ezt meg kell gátolnom. Meyer álmodta a történetet és leírta. A könyv alapján elkészült a "Twilight", vagyis az Alkonyat. Vannak akik szeretnek képzelődni, ezért hiszik el. Vannak akik viszont babonásak és már előtte is hittek benne. De ha több filmmel összehasonlítjuk, rájöhetünk, hogy nem is léteznek.
Ui.: Megpróbálom nem sértésnek venni a kérdést és az 1. válaszadót. Én is szeretem az Alkonyatot, olvastam a könyvet, de nem hiszek a vámpírokban.
Vannak ennél sokkal durvább dolgok amiket az emberek elhittek.
Aki miatt íródott ez a kérdés, az a fiú nem találja helyét a világba, emberi életet szarnak tartja, egész életét egy szenvedésnek érzi, szülei se foglalkozhatnak vele sokat, vagy érzi így.( ezt ő írta)
Egész generáció van akik nem találják helyüket a világba, nem találják a céljukat, per pill ő próbál elmenekülni, vámpírokba találta meg ezt,és sokan mások is.
Mikor tudatosul kívánságuk lehetetlen, vagy elfogadják és továbblépnek, vagy annyira szarnak találják az életüket hogy öngyilkossággal próbálkoznak majd.
persze az is lehet szórakozik, de a fenti lehetőség amit írtam sajnos nagyon-nagyon reális!
Mondjuk anyám tudna igazából erről sokat mesélni, mivel ő dolgozik pszichiátrián!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!