Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Féltek már a dimenzióváltástól...

Ritual kérdése:

Féltek már a dimenzióváltástól? Videó!

Figyelt kérdés

Átlépünk 12.21. én az 5. dimenzióba!

Már 1 éve lehet hangokat észlelni, ami az előjelként fogható

fel!

http://www.youtube.com/watch?v=XjQcEP_Y72o&feature=player_em..

2012. aug. 4. 00:34
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
Én a zavarodott kifogáskeresést várom már igazán, december 22.-én, amikor kiderül, hogy nem történt az ég világon semmi :D
2012. aug. 4. 08:23
 22/52 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy ez a videó fake,ilyet bárki tud csinálni.
2012. aug. 4. 08:23
 23/52 anonim ***** válasza:
Azért mert te 1 éve hangokat hallasz, az nem azt jelenti hogy hatással lesz az egész emberiségre :D Lehet hogy nálad dimenzióváltás lesz igen :D Skizo vagy nem is kicsit :D
2012. aug. 4. 08:55
 24/52 anonim ***** válasza:

Tudjátok mire emlékeztet ez? Már jópár éve néhány paleontológus rekonstruálta a parasaurolophus hangját.

http://www.youtube.com/watch?v=lBU6zfI1b0U

2012. aug. 4. 10:29
 25/52 Won ***** válasza:

Kezdünk már kicsit a fizika felé nyúlni. Amúgy, amit írtál a kör és a pontok tényleg érdekesek. De ez csak materia. Itt nem fizikai dimenziók megváltózásáról lesz szó, hanem spirituális változás, egyfajta fejlődés.

És majd amikor jönnek egyesek, hogy nem történt semmi, hát az csak az ő hibája. Az ötödik szint elérése előtt nem árt eljutni a harmadik, negyedikre, mert egyesek még távol állnak ettől is. Persze, mint mindig tisztelet a kivételnek. Akinek nem inge, ne vegye magára. :)

Won

2012. aug. 4. 10:32
 26/52 Won ***** válasza:
11%

Ilyen videót egyre többet látok. A világ minden feléről hallják ezeket, ugyanezekkel a "tünetekkel".

Amit linkeltél az Csehországban volt. Egyre közelebb kis országunkhoz.

2012. aug. 4. 13:13
 27/52 anonim ***** válasza:
Won!"Spirituális" fejlődés? A fejlődés az egy folyamat annak nincsenek lényegesebb és kevésbé lényegesebb pontjai(időszakai)."Spirituális" szót már marhára unom mert ezzel azok dobálóznak akik minden féle halandzsát benyalnak és ettől felsőbb rendünek érzik magukat.
2012. aug. 4. 13:29
 28/52 anonim ***** válasza:
Megjegyzem nem hiszek ilyesmikben, de valamelyik nap a dörgés közben én is ilyen hangot hallottam. Miskolc.
2012. aug. 4. 13:59
 29/52 anonim ***** válasza:
Utolsó én vácon hallottam ilyet dörgés közben.
2012. aug. 4. 14:05
 30/52 anonim ***** válasza:
Utolsó én Roxfortban hallottam ilyet dörgés közben.
2012. aug. 4. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.