Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Felmerült bennem egy kérdés...

Felmerült bennem egy kérdés vajon azért gyorsult fel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szóval most felmerült bennem egy kérdés vajon azért gyorsult fel a szexuális nemi érés( már arra értve hogy 11-12 éves már a szexen gondolkodik,roszabb esetben nemi életet él) mert valami nagyobb globális katasztrófa(2012 világvége bár ebbe nem hiszek) hogy a fiatalabbak élik inkább csak túl és hogy újból 'gyorsan' benépesítsék a földet. nem leszólást szeretnék hanem a ti véleményeteket hogy ez mivel függhet össze
2012. júl. 26. 23:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Cöhh...

Totál másról beszélek.

De ha nem csak szurkálódni tudsz, hanem rendesen vitázni, akkor örömmel veszem az olyan tanulmányokat, amelyek egyértelmű összefüggésbe tudják hozni a tényleges, fizikális nemi érést a nem kellő foglalkozással a szülők részéről és a "mindenhol csak a szex folyik" általános jelenséggel.

Ha van ilyen, akkor meggyőzhető vagyok, de azért lássuk be, enélkül megalapozatlanok az előző válaszok. Mert így akár mehetnének az alábbi következtetések is: "Kislányom, te hány évesen menstruáltál először?" "Tizennégy voltam." "Jól van, akkor veled biztos foglalkoztak a szüleid és nem nézel Való világot meg hasonló baromságokat... És neked, kislányom? Mikor jött meg?" "Tizenegy voltam." "Akkor téged biztos le se tojnak a szüleid és agymosott hülyegyerek vagy!"

2012. júl. 27. 16:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem figyeltél az eredeti kérdésre. A kérdés feltevője nem a fizikai érésről beszél, hanem szó szerint ezt állítja: "már arra értve hogy 11-12 éves már a szexen gondolkodik,roszabb esetben nemi életet él..."

2012. júl. 27. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezért írtam ezt: "A szexuális nemi érés nem azt jelenti, hogy ki mikortól él nemi életet, hanem hogy a teste mikor érik meg rá. (pl. lányoknál mikor kezdődik a menstruáció) "
2012. júl. 27. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:

A kérdező tette fel félreérthetően a kérdést, de a zárójeles rész rávilágít arra, hogy nem feltétlenül a testi érésre gondolt (tehát a menstruáció, szőrzet megerősödése, hang mutálódása stb.).

Tehát azok a válaszok amik a médiát és az erkölcsi züllöttséget okolják, teljesen megállják a helyüket.

2012. júl. 27. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!