Ez mitől van? Jelenthet ez valamit?
Kicsit hosszú lesz,de remélem nem baj.:)
Szóval pár hónapja nagyon furcsa álmaim vannak.Legelőször azt álmodtam,hogy az unokahúgom beteg és megfog halni,majd pár nap múlva kiderült,hogy tényleg nagyon beteg és korházba szállították,de szerencsére nem halt meg.Aztán megint álmodtam...mintha egy csomó kígyó lett volna az egyik szobában és féltem tőllük,valaki pedig valami olyasmit kérdezett,hogy"eddig a kígyókkal játszottál,most meg félsz tőllük?".Nem nagyon foglalkoztam vele,de másnap egy kígyó bejött valahogy a házba,ez egy kicsit megrémísztett,és pl.a szülinapomon is azt álmodtam,hogy valaki olyasmit mond,hogy Sátán is fog neked ajándékot adni.Ma egy lepkével álmodtam,és az előbb bejött a házba egy óriási lepke.Csak én látom az összefüggéseket?Mi lehet ez,mi a bajom?
Idővel a telepatikus képességeid is kifejlődhetnek :)
Nálam fordítva volt, régebb óta olvasok mások gondolataiban, a jövőt mostanában kezdem látni. Van egy ismerősöm, aki érző-gondolatolvasó képességeket kapott, nagyon tehetséges.
Egyre többen ébredezünk és ez nagyon jó :) Érzésem szerint fontos feladatokat fogunk kapni, ha készen állunk majd. Idővel számodra is természetes lesz :)
Ha gonosz dolgokról álmodsz, a szeretet, a fény erejével fordulj felé, nem legyőzni kell, inkább megszelíditeni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!