Miért hallom ezt már évek óta?
A szobám és a nappali közt még két szoba van. Nyitott ajtónál tisztán behallatszik a szobámba, ha valaki a nappaliban TV-t néz, rádiót hallgat vagy beszélget, így egészen hozzászoktam az onnan jövő zajokhoz.
Évekig azt hittem, azért hallok beszélgetést minden éjjel a nappaliból, mert apukám ott van, és Tv-t néz.
Egyik éjjel azonban mikor kimentem inni egy pohár vizet, szintén tisztán hallottam beszélgetésfoszlányokat. Gondoltam, megkérem aput, halkítsa le a TV-t, mert nem tudok aludni.
Legnagyobb megdöbbenésemre azonban senki nem volt a szobában, és a TV sem ment.
Később mikor ismét hallottam, már csak tesztelésből megnéztem, mi ez. De semmi. Mikor odaértem, nem is hallottam már semmit. Amint azonban eltávolodtam onnan, újra kezdődött.
Családi házban lakunk, a szomszédok beszélgetését nem hallani át. (Amugy teljesen normális vagyok, nem szoktam hallucinálni)
Tapasztalt már más is hasonlót? Mi lehet ez?
A találgatásokkal egyelőre inkább maradjunk a földön, feleslegesen ne tituláljuk természetfelettinek, csak hogy logikát találjunk benne, illetve hogy megnyugodhass.
Nem lehet, hogy esetleg a hallásod csalódik? Hogy esetleg a zaj nem a nappaliból, hanem mondjuk a szobád alól, felől jön egy másik lakásból, csak te úgy hallod, mintha a nappaliból szűrődne ki? Nálam gyakran van olyan, hogy csörög a telóm, elmegyek érte a másik felébe a lakásnak, és azt hallom, hogy halkul. Mikor visszamegyek a szobámba, hangosabb, de megint olyan, mintha nem onnan jönne... Aztán rájövök, hogy a telóm fenthagytam a galérián (ahol alszom...)
Mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!