Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi volt? És mi történt velem?

Ez mi volt? És mi történt velem?

Figyelt kérdés
Szeretek a természetben sétálni, ám múlt héten valami nagyon különös dolog történt velem. Ugyan úgy sétáltam, mint szoktam. Egy szer csak zúgást hallottam. A zúgás irányába mentem, majd megláttam egy nagy vényes korongot. A korong közepén egy sötét folt egyre nagyobb lett, majd megjelent benne egy kép egy másik erdőről. De ott sötétebb volt, és jórészt fenyők és páfrányok voltak. Átmentem a korongon, és az erdőben voltam. Sokkal melegebb volt, és kevesebb oxigén volt a levegőben, mert nehezebb volt lélegezni. Hirtelen morgást hallottam, de nem hasonlított egy állat morgására sem, de egy kicsit mintha madárszerű lett volna. Megfordultam, és egy hatalmas madarat láttam a távolban. Tudom,hülyén hangzik, de szerintem valami raptorféle volt, hosszú farka és nagy karmai voltak. Nem muszáj hinni nekem, tudom, nehéz, de tényleg ezt láttam. Vissza mentem a korongon, és az eltűnt amikor elmeséltem othon senki sem hitt nekem. De tényleg megtörtént!

2012. júl. 13. 14:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tessék, itt van a kép:

[link]

2012. júl. 14. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Miért nem tegnap tetted ezt közzé? Csomóan írták, hogy rakj képet, de te vártál 1 napot... Miért? Azért, hogy este tudj készíteni 1 ilyen képet. Ráadásul a kép címében a dátum is megtalálható... IMG-20120714-00016... És nem, ez nem a feltöltés dátuma, ez annak a dátuma, amikor készítették. Azaz ma hajnalban.
2012. júl. 14. 11:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem, csak a telefonomról nem tudtam feltenni, ezért ma reggel átküldtem egy másik telefonra, ami így mentette el.
2012. júl. 14. 14:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az utolsó választ én küldtem, csak a másikon voltam bejelentkezve.
2012. júl. 14. 14:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Na ebből már nehéz lesz kimagyarázni magad!:D

Am ilyen képet csak photoshoppal lehet csinálni, vagy valami egyszerűbb móddal is?

2012. júl. 14. 14:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Sehogy, mert ez IGAZI
2012. júl. 19. 10:54
 17/17 anonim válasza:
Olyan mintha a Primeval sorozatból mondtad volna el az egyik storyt....
2012. aug. 25. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!