Érdekes dolog történt velem. Mit gondoltok erről?
Érdekes dolog történt velem. Volt ez az álmom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1294788-..
Az álmom végén "szereplő" lányt láttam ma reggel a buszon. Biztos, hogy ő volt. Az az érdekes, hogy eddig még soha sem találkoztam vele, csak az álmomban, és ma a buszon.
Egyébként nem szólítottam meg, csak csodálkozva néztem, de gondolkodok rajta, hogy ha legközelebb látom, akkor beszélek vele.
azt azért ne zárd ki hogy láttad már az álom előtt is. meglehet, hogy nem vetted észre konkrétan, de megmaradt benned:)
jó neked, hogy csajokról álmodsz.
amikor nekem ritkán jut egy álom, akkor az olyan megdöbbentően, ilyeszően hátborzongató:)
Lehet,hogy korábban mégiscsak láttad a lányt,de mivel akkor még teljesen jelentéktelen volt számodra,ezért csak tudat alatt maradt meg az emlékedben.De miután álmodban már beszélgettél vele,ezért most felismerted.
Másik lehetőség,hogy csak nagyon hasonlított az álombeli lányra.
Szólítsd meg,ha ha gondolod...kíváncsi lennék,mi sül ki belőle.
Biztos hasonlít rá. De nem ő az. Bizonyos helyszínt, utazást én is megálmodtam már, és pár év múlva meg is történt. Illetve arra helyre kerültem, felismertem, hatalmas nagy hajón utaztam álmomban, pár év múlva ott is voltam a valóságban, Verona hajó kikötőjén szálltam fel a nagy hajóra Szardínia felé. De személyt, arcot még soha életemben nem álmodtam meg. Eddig legalábbis ilyen álmom nem volt. Nem tudom a te eseted is lehetséges-e.
Egyébként pár éve visszatérő álmom a hatalmas repülőgép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!