Durva ufó felvétel. Mért kell titkolni, hogy nem léteznek?
És ha megtámadnak minket akkor mi van, hogy hoppá még is csak léteznek az idegenek.
És ugyan mennyivel lenne jobb egy nálunk sokkal fejlettebb civilizáció létezéséről tudni egy támadás esetén? Most te alapból ennyire hülye vagy, vagy ezt tanítják?
Nekem pl. semmitől nem lesz jobb, hogy megmondják, hogy vannak és ki fognak nyírni :) Vagy én is nyerjem ki vizbül' a zoxigént??
Mindennek meg van az oka. Több okból kifolyólag is titkolják a létezésüket...
Érdekes felvétel, de én szkeptikusan állok a jelenségekhez, előbb valaki vizsgálja meg a felvételt, illetve szakemberekt is meg kell kérdezni. Ha minden kizárja az földi jelenségeket, akkor én is azt mondom ez már földönkívüli!
:O
Én egy szakember vagyok, és megtudtam a videóból is állapítani hogy ezek bizony reptoidok!
Egyelőre nem tudni hogy támadni akarnak e.
Ezek fényhajók, amiket a szíriusziak és a föderáció tagjai szoktak használni. a fényhajók élnek, élőlények, és képesek a fénysebességével haladni, úgy hogy utasokat visznek.
A plejádok is szokták használni.
A lényeg hogy ezek nem reptoidok. Igazából, a reptodokról sem tudunk semmit. Lehet hogy nem is léteznek. Hüllő szerű lények léteznek, de nincs farkuk, és nem reptiliánok. De még is lehet hogy léteznek.
Úgyan is a 51 körzetben lévő négy idegenből csak kettőt mutattak meg, amiből 2 hüllő szerű volt. Azokat a lényeket nem mutatták meg.
a másik videó milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!